Australian Gold - Οι Καλύτερες Κρέμες Για Μαύρισμα!

best_tanning_lotions_australian_gold_bodyshine_thessaloniki

Όλοι οι "γκουρού" του μαυρίσματος εκεί έξω είναι εξοικειωμένοι με το όνομα της Australian Gold, όσον αφορά τα προϊόντα για μαύρισμα.

 

Μπορείς να βασιστείς σε οποιοδήποτε από τα προϊόντα τους... και τα αποτελέσματα; ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ!

 

Τα προϊόντα μαυρίσματος, σε γενικές γραμμές, μπορούν να προκαλέσουν σύγχυση, καθώς υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά αυτές τις μέρες.

 

Η Australian Gold διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων μαυρίσματος, από τη βασική κρέμα επιτάχυνσης μαυρίσματος έως ενισχυτές και bronzers με πρόσθετα συστατικά, για ακόμη πιο ενισχυμένα αποτελέσματα.

 

Παρακάτω θα βρεις, τις 10 από τις πιο δημοφιλείς κρέμες μαυρίσματος και τι έχουν να προσφέρουν, ώστε να καταλαβαίνεις τι αγοράζεις με τα χρήματα σου και, κυρίως, τι βάζεις στο δέρμα σου. 

 

 1. CHEEKY BROWN Accelerator 

cheeky_brown_accelerator_australian_gold_tanning_lotion_bodyshine 

Απόλαυσε ακόμη πιο γρήγορα σκούρη επιδερμίδα με την προηγμένη κρέμα για μαύρισμα Cheeky Brown®, ενισχυμένη με φυσικά bronzer.

 

Εμπλουτισμένη με Αυστραλιανά Έλαια, Βιταμίνες Α & Ε και Herbal DNA, εξασφαλίζει έντονη διατήρηση της υγρασίας και ισχυρά αντιοξειδωτικά που αγαπούν το δέρμα για μια υπέροχη λάμψη.

 

 2. ACCELERATOR EXTREME 

accelerator_extreme_australian_gold_tanning_lotion_bodyshine 

Ήρθε η ώρα να αποκτήσεις το πιο "ακραίο" χρώμα και να εντυπωσιάσεις, καθώς η κρέμα μαυρίσματος Accelerator Extreme, δεν θα σε αφήσει να περάσεις απαρατήρητη/ος. 

 

Αυτή η ελαφριά σύνθεση μαυρίσματος χρησιμοποιεί το χαρακτηριστικό Biosine Complex® της Australian Gold, ενώ η Αλόη Βέρα και οι Βιταμίνες συνδυάζονται επίσης για να προσφέρουν μια έντονη ενυδατική δράση.

     

     3. SINFULLY BLACK 15X 

    sinfully_black_australian_gold_tanning_lotion_bodyshine
    Υπάρχει μια μαγεία στο απογορευμένο, που το κάνει απίστευτα ελκυστικό όπως και το μαύρισμα που θα σoυ χαρίσει η κρέμα μαυρίσματος Sinfully Black®.

     

    Εμπλουτισμένη με Λάδι Μαύρης Σταφίδας, Έλαιο Καρυδιού KuKui και άλλες θρεπτικές βιταμίνες, για δέρμα τόσο μαλακό και όμορφο που θα κάνει αμέσως τους άλλους να ζηλέψουν.

     

     4. COLOR CRUSH 20X 

    color_crush_australian_gold_tanning_lotion_bodyshine

    Κατέκτησε τους στόχους μαυρίσματος σου με τη κρέμα για μαύρισμα Color Crush™, από την Australian Gold!

     

    Αυτή η 20Χ Μπλε Φόρμουλα Μαυρίσματος εξασφαλίζει άμεσα αποτελέσματα, και βοηθά στην εξουδετέρωση τυχόν πορτοκαλί τόνων στο δέρμα για άψογο και φυσικό, σκούρο χρώμα.

     

     5. DARINGLY BLACK 25X 

    daringly_black_australian_gold_tanning_lotion_bodyshine

     

    Προκάλεσε το μαύρισμα σου! Σχεδιασμένη με 25X Φυσικά bronzers και DHA, η κρέμα για μαύρισμα Daringly Black™ χαρίζει άμεσο χρώμα, εξασφαλίζοντας ένα διαρκές και βαθύ μαύρισμα.

     

    Με ένα κοκτέιλ από Ενυδατικά Συστατικά και Φυσικά Εκχυλίσματα, αυτή η φόρμουλα μαυρίσματος ενυδατώνει και καθαρίζει το δέρμα για μια απίστευτη νεανική λάμψη.

      

       6. HARDCORE BLACK 30X 

      hardcore_black_australian_gold_tanning_lotion_bodyshine

      Μαύρισμα και αυτοπεποίθηση πάνε μαζί! Και φυσικά, η αγαπημένη σε όλους κρέμα μαυρίσματος της Australian Gold, Hardcore Black®.

       

      Χάρη στην πλούσια σύνθεση της από Βιταμίνες και Αιθέρια Έλαια, εξασφαλίζει εντατική ενυδάτωση ενώ η αφοσίωση σου στο sexy και μαυρισμένο δέρμα δεν θα αμφισβητηθεί ποτέ! 

       

       7. ADORABLY BLACK 35X 

      adorably_black_australian_gold_tanning_lotion_bodyshine

       

      Νιώσε γοητευτική και ακαταμάχητη με το επιθυμητό χρώμα από την κρέμα για μαύρισμα, Adorably Black ™!



      Με 35X Dark Bronzers, έναν καταπληκτικό συνδυασμό DHA με Φυσικά Bronzers, για γρήγορο και εντυπωσιακό μαύρισμα που διαρκεί.

       

       8. CHARMINGLY BLACK 40X 

      charminlgy_black_australina_gold_tanning_lotion_bodyshine

      Η μαγεία του καλοκαιριού αποτυπώνεται στο πιο σαγηνευτικό χρώμα, με την κρέμα για μαύρισμα Charmingly Black ™!


      Με Φυσική 40X Σύνθεση Μαυρίσματος περνά το μαύρισμα σου σε μια άλλη διάσταση, ενώ το Εκχύλισμα Άγριου Indigo εξασφαλίζει μια χρυσή λάμψη χωρίς πορτοκαλί ή κόκκινους τόνους.

       

       9. DEVIOUSLY BLACK 45X 

       

      deviously_black_australian_gold_tanning_lotion_bodyshine

      Μία από τις πιο ισχυρές κρέμες μαυρίσματος, η Deviously Black 45X είναι ιδανική για όσους θέλουν να ενισχύσουν γρήγορα το μαύρισμα τους.



      Ένα μείγμα Φυσικών Bronzers μαζί με Εκχυλίσματα Σπόρων Μάραθου και Φλοιού Μαύρου Καρυδιού, προσφέρουν άμεση επίτευξη χρώματος ενώ το DHA παρέχει ένα μακράς διάρκειας αποτέλεσμα, για έντονο μαύρισμα που διαρκεί για μέρες.

       

       10. EXOTIC INTENSIFIER OIL  

      exotic_intensifier_oil_australina_gold_tanning_oil_bodyshine

      Πρόσθεσε όμορφο, χρυσό χρώμα στο δέρμα σου, διατηρώντας το παράλληλα τέλεια ενυδατωμένο με το Exotic Intensifier Oil της Australian Gold ®!



      Αυτό το υψηλής ποιότητας λάδι μαυρίσματος είναι ιδανικό για εξωτερική χρήση, δεν περιέχει SPF και λειτουργεί για να ενισχύσει το φυσικό σου μαύρισμα κατά την ηλιοθεραπεία. 

       

      Όταν σκέφτεσαι κρέμες για μαύρισμα, ένα από τα πρώτα ονόματα που έρχονται στο μυαλό είναι αυτό της Australian Gold!

       

      Ειναι Ασφαλη Τα Προϊοντα Της Australian Gold;

       

      Ένας από τους λόγους για τους οποίους η Australian Gold διατήρησε το όνομα της και μάλιστα δημιούργησε μια σταθερή φήμη με διάρκεια 25 ετών είναι επειδή έχει δημιουργήσει έναν ποιοτικό κατάλογο προϊόντων που δεν είναι μόνο αποτελεσματικά αλλά και ασφαλή στη χρήση.

        

      FAQ's ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΥΡΙΣΜΑΤΟΣ

       

      Θέλεις λοιπόν να μαυρίσεις ή έχεις ήδη ένα μαύρισμα βάσης και θέλεις να γίνεις ακόμα πιο βαθύ μαύρισμα; Οι απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις μπορεί να είναι αρκετά απλές.

       

      Ακολουθεί μια συνοπτική παρουσίαση των διαφορετικών τύπων προϊόντων και ποια είναι η χρήση τους. Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα σε βοηθήσει να μάθεις πιο προϊόν πρέπει να επιλέξεις.

        

      Sunless & Self Tanning - Χωρίς έκθεση στον ήλιο, αυτά τα προϊόντα χρησιμοποιούν έναν συνδυασμό συστατικών με DHA για να μαυρίσουν προσωρινά ή να σκουρύνουν την επιδερμίδα σου.

       

      Διάβασε Επίσης: ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΗΛΙΟ - BEST SELF TANNERS

       

      Κρέμες Για Μαύρισμα & Ενισχυτές - Για μαύρισμα στο σολάριουμ ή ηλιοθεραπεία, αυτά τα προϊόντα θα βοηθήσουν στην επίτευξη ενός υγιούς, και πλούσιου μαυρίσματος σε μικρότερο χρονικό διάστημα.

       

      After Sun Λοσιόν - Αυτά περιλαμβάνουν προϊόντα καταπραϋντικής δράσης, με συστατικά όπως η Αλόη Βέρα, και ενυδατικούς παράγοντες που όχι μόνο ηρεμούν αλλά και αποκαθιστούν το δέρμα σου μετά το μαύρισμα, καθώς και παρατείνουν το μαύρισμα σου.

        

      Get The Right Look
      Tσιμισκή 67, Θεσσαλονίκη - ☎ 2310277970

      ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

      πως_να_μαυρισω_γρηγορα_ομοιομορφα_και_με_ασφαλεια_bodyshine_blog_post

      Πώς Να Μαυρίσω Γρήγορα, Ομοιόμορφα & Με Ασφάλεια

      kalyteres_arwmatikes_kremes_swmatos_body_moisturiers_bodshine_solarium_thessaloniki_beauty_sou_scrubs_sun_tan_oils_

      Οι Καλύτερες Αρωματικές Κρέμες Σώματος

      best_moisturizers_after_sun_lotions_blog_post_bodyshine_solarium

      Ενυδάτωση Επιδερμίδας: Τα Καλύτερα After Sun Του Καλοκαιριού!

      ΣΧΟΛΙΑ

      Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει.