Ενυδάτωση Επιδερμίδας: Τα Καλύτερα After Sun Του Καλοκαιριού!

best_moisturizers_after_sun_lotions_blog_post_bodyshine_solarium

Στο ελάχιστο, η ενυδατική σου πρέπει να ενυδατώνει το δέρμα σου.

 

Φαίνεται απλό, αλλά τα οφέλη είναι άφθονα, καθώς η επιλογή της ιδανικής ενυδατικής κρέμας διασφαλίζει ότι το δέρμα φαίνεται πιο φωτεινό και λείο, και βελτιώνει τόσο την υφή όσο και τη συνολική εμφάνιση του.


Ενώ η ενυδάτωση ακούγεται αρκετά εύκολη, στην πραγματικότητα η αγορά μιας νέας ενυδατικής κρέμας είναι κάτι άλλο. Όχι μόνο υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη, αλλά το δέρμα κάθε ατόμου είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ, καθιστώντας τόσο πιο δύσκολο να βρεις το σωστό προϊόν ενυδάτωσης.

 

Ο τύπος του δέρματος, ο προϋπολογισμός και οι κορυφαίες ανησυχίες της επιδερμίδας έχουν σημασία, προσθέτοντας μόνο περισσότερη πίεση σε μια ήδη αγχωτική κατάσταση. Τα καλά νέα; Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

 

 "ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΕΓΩ ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ/AFTER SUN" 

 

Η ΣΩΣΤΗ ενυδατική κρέμα πρέπει να προσφέρει ελαφριά κάλυψη για το καλοκαίρι. Θα πρέπει να ανακουφίζει, να προστατεύει και να ταιριάζει ακριβώς. Το πιο σημαντικό, θα πρέπει να διατηρεί το δέρμα υγιές, και ενυδατωμένο. 



Αρχικά, μπορούμε να θεραπεύσουμε το δέρμα μας με κάποια αντιοξειδωτική δράση (βιταμίνες Α, C ή Ε), οπότε είναι πάντα καλή ιδέα να περιέχει ισχυρά φυτικά εκχυλίσματα. Οι ανησυχίες του δέρματος για όλους διαφέρουν ελαφρώς, οπότε αξίζει να επεξεργαστείς τι αγαπά το δέρμα σου.

 

Στη συνέχεια, μάθε ποια υφή σου ταιριάζει καλύτερα. Αν το δέρμα σου είναι συνήθως λιπαρό, διάλεξε μια πραγματικά ελαφριά λοσιόν ή κάτι με βάση την Αλόη. Αν η επιδερμίδα σου είναι αρκετά στεγνή, πήγαινε σε μια πιο παχύρρευστη υφή. 

 

Είσαι έτοιμη να βρεις τον τέλειο σύμμαχο ενυδάτωσης; Διάβασε παρακάτω για τις καλύτερες after sun/ενυδατικές κρέμες του καλοκαιριού, που θα λατρέψει το δέρμα σου.


 

 1. Coconut Krem™ 

 

coconut_krem_moisturizer_devoted_creations

 

Είναι σημαντικό το δέρμα να ανακτήσει τη χαμένη υγρασία μετά από έκθεση στον ήλιο. Η χρήση μιας ενυδατικής κρέμας εμπλουτισμένης με Λάδι Καρύδας θα αποκαταστήσει την ισορροπία του δέρματος.

 

Για να ελαχιστοποιήσεις τη βλάβη από τον ήλιο και την πρόωρη γήρανση πρέπει να χρησιμοποιείς προϊόντα με αντιοξειδωτικά.

 

Η Coconut Krem™ η οποία περιέχει Νερό Κάκτου, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, και Πρωτεΐνες Μεταξιού είναι μια καλή επιλογή όχι μόνο για την καταπραϋντική και ενυδατική της φόρμουλα, αλλά και αποτρέπει την απολέπιση.

 

 2. Seaside Sunset™ 

 

seaside_sunset_after_sun_moisturizer_devoted_creations

 

Η περιεκτικότητα των προϊόντων σε αντιοξειδωτικά είναι σημαντική επειδή  βοηθούν στην απομάκρυνση των ελεύθερων ριζών και προστατεύουν από την επανεμφάνιση τους λόγω της έκθεσης στον ήλιο.

 

Εμπλουτισμένη με ένα μείγμα από Φυσικά Εκχυλίσματα, πλούσια σε αντιοξειδωτικά και Βιταμίνη C, η Seaside Sunset™ προάγει τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα, ενώ καταπολεμά τα σημάδια της γήρανσης.

 

Με βάση την Αλόη Βέρα, ενισχύει την υγρασία για να προσφέρει τη μέγιστη ενυδατική και καταπραϋντική δράση, και να διεγείρει την ανάπλαση των κυττάρων.

 

 3. Coral Colada™ 

 

coral_colada_after_sun_moisturizer_devoted_creations

 

Η βάση Αλόης της και το Βούτυρο Monoi είναι πολύ καταπραϋντικά για το δέρμα. Όντας ένα εντελώς φυσικό προϊόν, η Coral Colada™ περιέχει επίσης Βιταμίνη C και αντιοξειδωτικά Εκχυλίσματα Μούρων Acai.

 

Ενισχυμένη με Εκχύλισμα Πράσινου Τσαγιού και Θαλασσινό Αλάτι βοηθάει στη διατήρηση μιας νεανικής, φυσικής λάμψης της επιδερμίδας όλο το χρόνο.

 

 4. Sugar & Suede™ 

 

sugar_suede_after_sun_moisturizer_devoted_creations

Όλοι οι τύποι δέρματος μπορούν να επωφεληθούν από τα προϊόντα για μετά τον ήλιο. Από ανοιχτούς έως σκούρους τόνους δέρματος, είναι απαραίτητη η εξειδικευμένη ενυδάτωση που μπορεί να έχει χαθεί, ενώ βρίσκεσαι στον ήλιο.

 

Η Sugar & Suede™ είναι πλούσια σε μαλακτικά Βούτυρα Κακάο και Καριτέ και αφήνει ένα ματ φινίρισμα, χωρίς να είναι λιπαρή.

 

Έχει μια ευχάριστη μυρωδιά, ενώ χαρίζει "φυσική ψύξη" με Αλόη, και είναι σχεδιασμένη χωρίς Parabens/ Γλουτένη/ Sulfate, ειδικά για ευαίσθητες επιδερμίδες.

 

 5. Love & Lemonade™ 

 

love_and_lemonade_after_sun_moisturizer_devoted_creations

 

Πρόκειται για μια εξαιρετικά ελαφριά, υποαλλεργική ενυδατική κρέμα, η  Love & Lemonade™ έχει διπλή λειτουργία ως προϊόν περιποίησης του δέρματος μετά τον ήλιο.

 

Αναζωογονεί το δέρμα με Εκχύλισμα Αγγουριού, ενώ μαλακώνει και ενυδατώνει τη ξηρή και ευαίσθητη επιδερμίδα, ενισχύοντας έτσι την ανανέωση των κυττάρων. 

 

Ο συνδυασμός Βιταμίνης C και Εκχυλίσματος Μέντας προσφέρει θεραπευτικές ιδιότητες, αφού καταπολεμά τυχόν φλεγμονές του δέρματος και τους κόκκινους τόνους.

 

 6. Sunkissed Sweet Tea™ 

 

sunkissed_sweet_tea_moisturizer_devoted_creations

 

Χάρη στην ελαφριά φόρμουλα και τις δυνατότητες άμεσης ενυδάτωσης του δέρματος, η Sunkissed Sweet Tea™ βοηθά στην αποφυγή απολέπισης του δέρματος και διατηρεί επίσης το μαύρισμα.

 

Η κρέμα έχει επίσης Εκχυλίσματα Βατόμουρου & Μαύρου Τσαγιού, γνωστά για την αντιοξειδωτική τους δράση, ενώ τα Golden Glow Bronzers προσφέρουν σταδιακά ένα υπέροχο φυσικό χρώμα μετά από περίπου μία εβδομάδα

 

 7. Saltwater Sundays™ 

 

saltwater_sundays_after_sun_moisturizer_devoted_creations

 

Αν προτιμάς μια extra καταπραϋντική λοσιόν, η Saltwater Sundays™ είναι η ιδανική επιλογή, καθώς περιέχει Αλόη, βασικό συστατικό για τη φροντίδα της επιδερμίδας μετά την έκθεση στον ήλιο.

 

Τα Φυσικά Εκχυλίσματα Μέντας και Πράσινου Τσαγιού, δροσίζουν και προστατεύουν το δέρμα από τις επιβλαβείς ελεύθερες ρίζες.

 

Με φυσικό Λάδι Καρύδας που λειτουργεί ως αντισηπτικό και βοηθά στην αποφυγή της υπερβολικής απολέπισης μετά από ηλιακό έγκαυμα.

 

Η καλύτερη άμυνα στην προστασία από τον ήλιο είναι μια καλή επίθεση, αυτό σημαίνει αντηλιακό. Αλλά όλοι έχουμε μέρες που χάνουμε ένα σημείο ή την αίσθηση του χρόνου μέσα στη θάλασσα, και εκεί έρχεται η κρέμα για μετά τον ήλιο.

 

Επομένως, αν καταλήξεις με ένα έγκαυμα, που είναι κάτι παραπάνω από αρκετή υπενθύμιση για να είσαι πιο προσεκτική την επόμενη φορά ή χρειάζεσαι παραπάνω ενυδάτωση για να διατηρήσεις το μαύρισμα που έχτισες με τόσο κόπο και ιδρώτα, μια After Sun Λοσιόν είναι ο νέος καλύτερος φίλος σου!

 

Get The Right Look
Tσιμισκή 67, Θεσσαλονίκη - ☎ 2310277970

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

best_tanning_lotions_australian_gold_bodyshine_thessaloniki

Australian Gold - Οι Καλύτερες Κρέμες Για Μαύρισμα!

kalyteres_arwmatikes_kremes_swmatos_body_moisturiers_bodshine_solarium_thessaloniki_beauty_sou_scrubs_sun_tan_oils_

Οι Καλύτερες Αρωματικές Κρέμες Σώματος

αποκτησε_το_πιο_καλοκαιρινο_μαυρισμα_blog_post_bodyshine

Απόκτησε Το ΠΙΟ Καλοκαιρινό Μαύρισμα!

ΣΧΟΛΙΑ

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει.