10 Tanning Tips Για Τέλειο Μαύρισμα

10_tanning_tips_για_τελειο_μαυρισμα_bodyshine_solarium_thessaloniki

Ας παραδεχτούμε ότι είναι αυτό που λαχταράμε όλοι... να απολαμβάνουμε τις διακοπές μας, αλλά κυρίως να επιστρέφουμε με μαύρισμα που οι φίλοι μας θα ζηλέψουν.

 

Διάβασε παρακάτω για να μάθεις τις καλύτερες συμβουλές για να αποκτήσεις τέλειο φυσικό μαύρισμα!

 

 

ΒΗΜΑ 1: ΕΤΟΙΜΑΣE ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡO ΜΑΥΡΙΣΜΑ!


 1. Κάνε απολέπιση 

 

Απολέπιση - Τέλειο μαύρισμα

 

Η απολέπιση είναι το πρώτο βήμα για τη δημιουργία ενός μακράς διαρκείας, βαθύ μαύρισμα. Η απολέπιση του δέρματός σου θα αφαιρέσει όλα τα νεκρά κύτταρα που μπορούν να προκαλέσουν ένα ανομοιόμορφο μαύρισμα.

 

Το καλύτερο είναι να ξεκινήσεις την απολέπιση λίγες μέρες πριν εκτεθείς στον ήλιο καθώς αφήνει το δέρμα λίγο ευαίσθητο και πιο επιρρεπές στα ηλιακά εγκαύματα.

 

Και μην ξεχνάς να ενυδατώνεις σχολαστικά το δέρμα σου μετά το ντους.

 

 2. Η διατροφή σου μετράει 

 

Το φαγητό που τρως παίζει επίσης ρόλο στο μαύρισμα. Η κατανάλωση συγκεκριμένων λαχανικών έχει αποδειχθεί ότι βοηθά να προετοιμάσεις το δέρμα σου από μέσα!

 

Η βήτα-καροτίνη και το λυκοπένιο που βρίσκονται σε ορισμένα λαχανικά θα μπορούσαν να αυξήσουν την προστασία του δέρματός σου στην υπεριώδη ακτινοβολία (ενεργοποιώντας τη διαδικασία παραγωγής μελανίνης!), γι' αυτό φρόντισε η διατροφή σου να είναι πλούσια σε καρότα και ντομάτες.

 

Αν δεν αγαπάς τόσο πολύ τα λαχανικά, μπορούν επίσης να σε βοηθήσουν να προετοιμάσεις το δέρμα σου από μέσα, αντίστοιχα συμπληρώματα διατροφής.



 3. Ξεκίνα με ένα "ψεύτικο" μαύρισμα 

 

Αν ανησυχείς μήπως φαίνεσαι πολύ χλωμή τις πρώτες σου μέρες στην παραλία, μην φοβάσαι να "σπάσεις το χρώμα σου" λίγο με σελφ ταν!

 

Προσωπικά μας αρέσει να ξεκινάμε μια εβδομάδα νωρίτερα εφαρμόζοντας σταδιακά λοσιόν μαυρίσματος κάθε δύο ή τρεις ημέρες.

 

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη St. Gradual Tan Classic είτε τη Night Tan Sunless Lotion για εγγυημένα φυσικά αποτελέσματα!

 

Λάβε υπόψη ότι οι λοσιόν μαυρίσματος δεν προσφέρουν καμία προστασία από τον ήλιο. Προστάτεψε τον εαυτό σου με αντηλιακό όταν πηγαίνεις στην παραλία!

 

 4. Το αντηλιακό είναι ο καλύτερος σου φίλος 

 

Εφάρμοσε αντηλιακό - Τέλειο μαύρισμα

 

Μπορείς να μαυρίσεις με αντηλιακό;

 

Οι περισσότεροι από εμάς πάντα «ξεχνάμε» το αντηλιακό. «Δεν πρόκειται να μαυρίσω!» είναι η νούμερο ένα δικαιολογία όταν πρόκειται για την εφαρμογή αντηλιακού! Το αντηλιακό στην πραγματικότητα μας επιτρέπει να μαυρίσουμε, πιο αργά, αλλά με μεγαλύτερη ασφάλεια.

 

Όταν αγοράζουμε αντηλιακό, συχνά έχουμε πολλές επιλογές και δεν ξέρουμε ποια να διαλέξουμε. Ποιο SPF είναι κατάλληλο για το δέρμα μου; Τι σημαίνει «ευρύ φάσμα»;

 

Εδώ είναι ένας γρήγορος οδηγός που θα ήθελα να είχα όταν επέλεγα το πρώτο μου αντηλιακό.

 

Πρώτα απ 'όλα, βεβαιώσου ότι η αντηλιακή λοσιόν που θα επιλέξεις προστατεύει τόσο από την UVA όσο και από την UVB.

 

Οι UVA είναι ακτίνες που διεισδύουν βαθιά στο δέρμα σου - προκαλώντας κυρίως γήρανση και μερικές φορές δερματικές αλλεργίες και καρκίνους. Αντιπροσωπεύουν το 95% των ακτίνων που έρχονται στη γη και περνούν επίσης μέσα από τα σύννεφα.

 

Οι ακτίνες UVB διεισδύουν στο ανώτερο στρώμα του δέρματος και προκαλούν εγκαύματα - γνωστό και ως τα υπέροχα ηλιακά εγκαύματα!

 

Το ευρέως φάσμα σε προστατεύει από την UVA, ενώ το SPF σε προστατεύει από την UVB. Και οι δύο ακτίνες προκαλούν πολλές βλάβες στο δέρμα σου, γι' αυτό έλεγξε δύο φορές εάν το αντηλιακό σου περιέχει και SPF και ευρέως φάσματος.

 

Δεύτερον, επέλεξε το σωστό SPF. Ο αριθμός που σχετίζεται με την αναφορά "SPF" σημαίνει πόσο καιρό μπορείς να μείνεις στον ήλιο: για παράδειγμα, με ένα SPF30 μπορείς να μείνεις 30 φορές περισσότερο στον ήλιο από ό,τι αν δεν φορούσες καμία προστασία.

 

Το καλύτερο είναι να χρησιμοποιήσεις SPF30, καθώς ο SPF50 συνήθως δίνει μια ψεύτικη αίσθηση ασφάλειας και σε κάνει να ξεχνάς να το εφαρμόζεις ξανά κάθε δύο ώρες!

 

Εάν έχεις πολύ ανοιχτόχρωμο ή ευαίσθητο δέρμα, πάντα να επιλέγεις SPF50. Οι σκούρες επιδερμίδες προστατεύονται με SPF15.

 

Θα σου αρέσει επίσης: Μάθε Για Την Καλύτερη Κρέμα Για Μαύρισμα!

 

ΒΗΜΑ 2: ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΗ ΛΑΜΨΗ! ΔΕΣ ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ.

 

 5. Χρησιμοποίησε φυσικά έλαια για να μαυρίσεις πιο γρήγορα 

 

Μερικά φυσικά έλαια μπορούν να σε βοηθήσουν να πετύχεις πιο βαθύ μαύρισμα γρηγορότερα, προστατεύοντας παράλληλα το δέρμα σου!

 

Τα καλύτερα έλαια για αυτό το σκοπό είναι το λάδι καρύδας, το ελαιόλαδο, το έλαιο σταφυλιού, το φουντουκέλαιο, το ηλιέλαιο και το σησαμέλαιο.

 

Αυτά τα έλαια θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια χρυσαφένια λάμψη βελτιώνοντας παράλληλα την ελαστικότητα του δέρματός σου και διατηρώντας το ενυδατωμένο.

 

Μπορείς ακόμη και να τα αναμίξεις για καλύτερα αποτελέσματα!

 

Μπορείς να αγοράσεις τα φυσικά έλαια ξεχωριστά ή να δοκιμάσεις ένα φυσικό λάδι μαυρίσματος!

 

Ο καλύτερος τρόπος για να χρησιμοποιήσεις τα φυσικά έλαια: εφάρμοσε 30 λεπτά πριν την παραλία για να αφήσεις το λάδι να διεισδύσει στο δέρμα σου. Μη ξεχνάς τα βάζεις πάντα αντηλιακό από πάνω!

 

 6. Μαύρισε προοδευτικά 


Αυτός είναι ένας από τους βασικούς κανόνες για βαθύ μαύρισμα που διαρκεί. Και για να προστατέψεις το δέρμα σου.

 

Αν εκτίθεσαι για πρώτη φορά για ώρες, πιθανότατα θα καείς από τον ήλιο και το δέρμα σου θα ξεφλουδίσει! Όχι πολύ σέξι.

 

Προσπάθησε, λοιπόν, να εκτεθείς σταδιακά κάνοντας πολλές σύντομες συνεδρίες μαυρίσματος!



 7. Κάνε ένα διάλειμμα 

 

Αναζήτησε τη σκιά και κάνε μερικά διαλείμματα! Άφησε το δέρμα σου να ηρεμήσει για λίγο. Χρησιμοποίησε αυτό το διάλειμμα για να εφαρμόσεις ξανά αντηλιακό, να πιεις νερό, να φας φρούτα…

 

 8. Το ημερήσιο όριο μαυρίσματος 

 

Μετά από έναν ορισμένο αριθμό ωρών έκθεσης, το σώμα σου φτάνει σε ένα σημείο όπου δεν μπορεί να παράγει περισσότερη μελανίνη.

 

Κατά μέσο όρο, το σώμα σου μπορεί να μαυρίσει για δύο έως τρεις ώρες την ημέρα, επομένως δεν χρειάζεται να μένει εκτεθειμένο περισσότερο!

 

 9. Κράτα το αλατισμένο νερό 

 

Λέγεται ότι το θαλασσινό αλάτι μπορεί να σε βοηθήσει να μαυρίσεις πιο γρήγορα καθώς προσελκύει το φως του ήλιου στο δέρμα σου.

 

Αυτός είναι ένας παρόμοιος μηχανισμός με τον τρόπο με τον οποίο τα φυσικά έλαια σε βοηθούν να μαυρίσεις πιο γρήγορα. Επομένως, μην σκουπίσεις με πετσέτα το δέρμα σου όταν βγεις από τη θάλασσα!

 

 10. Άλλαζε συχνά θέση 

 

Άλλαζε συχνά θέση ώστε ο ήλιος να φτάνει σε κάθε εκατοστό του δέρματός σου. Μπορείς επίσης να μετακινείς το μαγιό σου (ειδικά τις επάνω λωρίδες) για να μην έχεις εμφανείς γραμμές μαυρίσματος. Τίποτα καλύτερο για ομοιόμορφο μαύρισμα!

 

Θα σου αρέσει επίσης: Τα Καλύτερα After Sun Του Καλοκαιριού!

 

ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ (Extra Tanning Tips)


 11. Πίνε νερό 

 

Πάντα να ενυδατώνεις το δέρμα σου κατά τη διάρκεια της ημέρας και τη νύχτα για αναγέννηση του δέρματος!

 

Πίνε πολύ νερό για να διατηρείς την υγρασία από μέσα και εφάρμοσε λίγη ενυδατική λοσιόν σώματος ή οποιοδήποτε φυσικό λάδι για να διατηρήσεις το δέρμα σου ενυδατωμένο.

 

 12. Προσοχή! 

 

Τέλος, μην εκτίθεσαι για πολλές ώρες, ειδικά από το μεσημέρι (12 μ.μ. έως 4 μ.μ.) όταν ο ήλιος είναι ο πιο λαμπερός και επικίνδυνος!

 

ΠΩΣ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΣΚΟΥΡΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ;

 

Λοιπόν, αν ακολουθήσεις όλες τις παραπάνω συμβουλές μας, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το δέρμα σου να γίνει πολύ πιο σκούρο μόνο μετά από μια μέρα!

 

Αλλά δεν θα έχεις  ένα πραγματικά σκούρο μαύρισμα μόνο σε μια μέρα. Πρέπει να χτίσεις το μαύρισμα σου όλο το καλοκαίρι για να γίνει πραγματικά σκοτεινό και βαθύ και να διαρκέσει πολύ!


Ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσεις ένα σκούρο μαύρισμα σε μια μέρα είναι να χρησιμοποιήσεις μια λοσιόν αυτομαυρίσματος.

 

Το Australian Gold Instant Sunless Spray σου επιτρέπει να αποκτήσεις ένα σκούρο μαύρισμα ΑΜΕΣΑ! Έτσι μπορείς να μαυρίσεις σε μια μέρα με ασφάλεια, χωρίς να καεί το δέρμα σου. 


ΔΙΑΤΗΡΗΣΕ ΤΟ ΜΑΥΡΙΜΑ ΣΟΥ ΑΨΟΓΟ


  • Ενυδάτωσε κάθε μέρα.
  • Απέφυγε τα μεγάλα ζεστά ντους, τα λουτρά-υδρομασάζ και τις χλωριωμένες πισίνες.
  • Απέφυγε προϊόντα με AHA μέσα τους καθώς ξεθωριάζει το μαύρισμά σου.
  • Στέγνωσε το δέρμα σου μετά από κάθε ντους αντί να το τρίβεις.
  • Πίνε πολλά υγρά για να διατηρήσεις το δέρμα σου ενυδατωμένο.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ:

 

 

#GetTheRightLook
Tσιμισκή 67, Θεσσαλονίκη
☎ 2310277970

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

solarium_prin_kai_meta_bodyshine_solarium_thessaloniki

SOLARIUM ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑ: Σολάριουμ Πρώτη Φορά;

kalyteres_arwmatikes_kremes_swmatos_body_moisturiers_bodshine_solarium_thessaloniki_beauty_sou_scrubs_sun_tan_oils_

Οι Καλύτερες Αρωματικές Κρέμες Σώματος

best_summer_body_lotions_bodyshine_solarium_thessaloniki

BEST SUMMER BODY LOTIONS: 8 MH Λιπαρές Καλοκαιρινές Κρέμες Σώματος

ΣΧΟΛΙΑ

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει.