Τέλειο Φυσικό Μαύρισμα Με Τα Καλύτερα VEGAN Προϊόντα Μαυρίσματος

τελειο_φυσικο_μαυρισμα_με_τα_καλυτερα_vegan_προϊόντα_μαυρισματος_bodyshine

Κάθε χρόνο χρησιμοποιείς διάφορα προϊόντα για να μαυρίσεις.

 

Γνώριζες ότι υπάρχουν Vegan Προϊόντα Μαυρίσματος πλούσια σε φυτικά συστατικά που ενισχύουν το μαύρισμα και προστατεύουν την επιδερμίδα;

  

Με τόσα πολλά ζωικά προϊόντα που κρύβονται παντού, η μετάβαση σε ένα Vegan ή πιο βιώσιμο τρόπο ζωής μπορεί να μην είναι τόσο εύκολη.

 

Εκτός από την κατανάλωση περισσότερων φυτικών τροφίμων, τα ψώνια για προϊόντα ομορφιάς vegan είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσεις.

 

 Ποια Ειναι Τα Οφελη; 

 

  • Ακολουθώντας ένα καθεστώς vegan ομορφιάς σε βοηθά να αποκτήσεις πιο υγιές δέρμα.
  • Φυσικά συστατικά όπως τα φύκια, η βιταμίνη Ε, η αλόη βέρα, το χαμομήλι κ.α., καθαρίζουν το δέρμα και του χαρίζουν μια μεταξένια απαλή αίσθηση. Αφαιρούν επίσης το υπερβολικό λάδι και τις ακαθαρσίες και βοηθούν στη θεραπεία της ακμής.
  • Χωρίς επιβλαβείς χημικές ουσίες, τα προϊόντα vegan είναι ασφαλή για το δέρμα. Η χρήση τους μειώνει τις πιθανότητες δερματικών προβλημάτων όπως εξανθήματα, αλλεργίες, έκζεμα, ακμή, φλεγμονή του δέρματος και άλλες δερματικές παθήσεις.

 

Τα Προϊόντα Vegan Είναι Ασφαλέστερα Για Ολόκληρο Το Σώμα Σου

 

Δεδομένου ότι το δέρμα μας είναι το μεγαλύτερο όργανο στο σώμα μας, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με αυτά που του βάζουμε. Όταν τρώμε και πίνουμε, οι χημικές ουσίες και οι τοξίνες φιλτράρονται μέσω του ήπατος και των νεφρών προτού έχουν την ευκαιρία να προκαλέσουν μεγάλη βλάβη.

 

Το τρομακτικό γεγονός για το δέρμα μας είναι ότι οτιδήποτε του βάζουμε, απορροφάται κατευθείαν και μεταφέρεται στην κυκλοφορία του αίματος.

 

Επίσης, οι επιστήμονες αποκαλούν το δέρμα "Το Παράθυρο Στο Σώμα". Η ποιότητα του δέρματος σου, αποτελεί ουσιαστικά μια αντανάκλαση του πώς αισθάνονται τα εσωτερικά σου όργανα.

 

Μπορεί να ακούγεται κάπως, αλλά η μετάβαση σε προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιούν μόνο φυσικά συστατικά μπορεί να σε βοηθήσει να δεις και να αισθανθείς καλύτερα από μέσα προς τα έξω.

 

Στο Bodyshine διαθέτουμε τα καλύτερα vegan προϊόντα για μαύρισμα (χωρίς parabens, υποαλλεργικά και μη δοκιμασμένα στα ζώα) που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις το μαύρισμα των ονείρων σου.

 

 BEST: Flawless Perfection™ 

 

Αν ψάχνεις για την καλύτερη vegan κρέμα για μαύρισμα που θα σου δώσει την τέλεια ηλιοκαμένη όψη χωρίς όλη την ταλαιπωρία στον ήλιο ή το πορτοκαλί χρώμα, αυτή η κρέμα για μαύρισμα είναι μια εξαιρετική επιλογή.

υποαλλεργικη_κρεμα_για_μαυρισμα_flawless_perfection_devoted_creations_bodyshine

  

Η φόρμουλα της είναι φιλική προς τους vegan και χωρίς parabens, έλαια, γλουτένη, καθώς και υποαλλεργική. Εμπλουτισμένη με ενυδατικά και αντιγηραντικά συστατικά, (Renovage™ και PhyToCelltec™) για να διατηρήσει το δέρμα σου ενυδατωμένο και ελαστικό.


Όλα αυτά τα συστατικά συνδυάζονται με φυτικά εκχυλίσματα, για να σου δώσουν μια φυσική ηλιόλουστη επιδερμίδα βελτιώνοντας παράλληλα τον τόνο του δέρματος σου, μειώνοντας την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και διασφαλίζοντας ότι οι πόροι σου δεν είναι φραγμένοι.

 

Πρόκειται για μια υπέροχη κρέμα μαυρίσματος που μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλοι οι τύποι δέρματος ακόμη και αυτοί με λιπαρό δέρμα, για ένα σοκολατένιο μαύρισμα χωρίς ενοχές.

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 

  • Τα φυσικά εκχυλίσματα βοηθούν στη θρέψη και την ενυδάτωση του δέρματος.
  • Μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών.
  • Δεν αφήνει πορτοκαλί χρώμα ή κηλίδες στο δέρμα.
  • Με πολλαπλούς επιταχυντές μαυρίσματος για γρήγορο μαύρισμα.

 

 PURE ORGANIC: Good Vibe Tribe™ 

 

Αυτή είναι μια πολύ οργανική κρέμα για μαύρισμα που θα σου δώσει το πιο λαμπερό (καθώς περιέχει shimmer), φυσικό χρώμα χωρίς να χρειάζεται να περάσεις πολλές ώρες στην παραλία προσπαθώντας να μαυρίσεις.

vegan_beauty_κρεμα_για_μαυρισμα_good_vibe_tribe_devoted_creations_bodyshine_thessaloniki

   

Με υφή κρέμας-gel μπορείς να την εφαρμόσεις εύκολα στο δέρμα σου, και με φυσικά bronzers θα σου προσφέρει άμεσα αποτελέσματα χωρίς ραβδώσεις ή κηλίδες και δεν λεκιάζει τα ρούχα.

 

Όλα τα συστατικά της είναι φιλικά προς τους vegan, χωρίς parabens και μη δοκιμασμένα σε ζώα, ώστε να μην βλάψουν το δέρμα σου. 

 

Αυτή η κρέμα για μαύρισμα περιέχει Φαιοφύκη, Εκχυλίσματα Kale και Φασκόμηλου, για να διατηρεί το δέρμα σου ενυδατωμένο, θρεπτικό και υγιές.

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 

  • Χαρίζει ένα πολύ λαμπερό, ομοιόμορφο και φυσικό μαύρισμα.
  • Απαλλαγμένη από ΟΛΑ τα επιβλαβή στοιχεία που περιέχουν τα καλλυντικά.
  • Αφήνει ένα πολύ ωραίο, διακριτικό άρωμα στο δέρμα.
  • Απορροφάται γρήγορα και δεν λερώνει τα ρούχα (ή το λευκό μαγιό).

 

Ανακάλυψε Όλη Την Σειρά ➤ The Golden Sol Collection

 

Αν εξακολουθείς να θέλεις μια λάμψη χωρίς όμως να εκτεθείς στην UV ακτινοβολία του ήλιου ή του σολάριουμ, παρακάτω θα βρεις τα καλύτερα vegan προϊόντα μαυρίσματος για μαύρισμα στο σπίτι!

 

 St.Tropez Gradual Tan Classic 

 

Η εταιρεία St.Tropez προσφέρει ένα self-tanner, απολύτως vegan με πιστοποιημένα βιολογικά συστατικά. Το μαύρισμα είναι σταδιακό και η κρέμα ενυδατώνει.

κρεμα_για_μαυρισμα_χωρις_ηλιο_st_tropez_gradual_tan_classic_bodyshine

 

 

Πρόκειται για μια vegan κρέμα αυτομαυρίσματος που είναι φτιαγμένη με φυσικά συστατικά. Ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος, δεν έχει σημασία αν έχεις ανοιχτόχρωμο, ευαίσθητο ή πολύ ανοιχτόχρωμο δέρμα, θα σου δώσει ένα ασφαλές και φυσικό μαύρισμα.

 

Περιέχει υψηλής ποιότητας, φυσικά και θρεπτικά συστατικά που σε βοηθούν να αποκτήσεις μια σταδιακή ηλιόλουστη λάμψη χωρίς να εκτεθείς σε επιβλαβείς χημικές ουσίες.

 

Ξεκίνα με μια μόνο εφαρμογή, και μετέπειτα αν θέλεις να πετύχεις έναν πιο σκοτεινό τόνο, το μόνο που χρειάζεται είναι να την εφαρμόσεις ξανά την επόμενη μέρα.

 

Με αυτή την σταδιακή κρέμα αυτομαυρίσματος, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τυχόν parabens, φθαλικά άλατα ή χημικά συστατικά που μπορεί να είναι επιβλαβή για το δέρμα σου και το περιβάλλον.



ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Δεν έχει καφέ χρώμα που θα λεκιάσει τα ρούχα.
  • Χωρίς την κλασική μυρωδιά του self tan.
  • Γρήγορο στέγνωμα, μη κολλώδης και άνετη εφαρμογή.
  • Ενυδατώνει για έως και 48 ώρες.

 

 St.Tropez Self Tan Express Mousse 

 

Αυτό είναι ένα εύκολο στη χρήση μους αυτομαυρίσματος που στεγνώνει γρήγορα, για να σου χαρίσει ένα όμορφο χάλκινο χρώμα που εξελίσσεται σε ένα σκούρο μαύρισμα, ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας.

αφρος_μαυρισματος_st_tropez_self_tan_express_bronzing_mousse_bodyshine 

Με φόρμουλα φιλική προς τους vegan, απαλλαγμένη από parabens και θειικά, με DHA (που απαντάται στη φύση). Μία μεμονωμένη εφαρμογή σου δίνει μαύρισμα μακράς διαρκείας χωρίς ραβδώσεις.

 

Αυτό το self-tanner είναι πολύ εύκολο να εφαρμοστεί, στεγνώνει γρήγορα και δεν κολλάει, ώστε να μην λεκιάσει τα ρούχα ή τα σεντόνια σου.


Τα φυσικά συστατικά διατηρούν το δέρμα σου ενυδατωμένο με ένα μαύρισμα που θα διαρκέσει έως και 10 ημέρες πριν ακόμη αρχίσει να εξασθενεί. Κατάλληλη για όλους τους τόνους του δέρματος, θα προσφέρει από μια φυσική χάλκινη λάμψη έως ένα βαθύ μαύρισμα, που θα είναι ο φθόνος των φίλων σou.

 

Για να εξασφαλίσεις το τέλειο μαύρισμα, φρόντισε να κάνεις απολέπιση την προηγούμενη ημέρα και να ενυδατώσεις όλες τις περιοχές με ξηρότητα όπως τα γόνατα, τους αγκώνες και τους αστραγάλους. Για να διασφαλίσεις ότι το μαύρισμα  θα διαρκέσει περισσότερο, ενυδατώσου καθημερινά, και εφάρμοσε ξανά αν αρχίσει να εξασθενίζει.

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 

  • Πολύ εύκολη στην εφαρμογή και στεγνώνει πολύ γρήγορα.
  • Λειτουργεί πολύ καλά ακόμη και σε ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα.
  • Επιλέγεις την ένταση του χρώματος που επιθυμείς.
  • Αφήνει μια ευχάριστη μυρωδιά (όχι άρωμα self tan).

 

Αυτά ήταν τα καλύτερα vegan - οργανικά προϊόντα μαυρίσματος, που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να πετύχεις ένα υπέροχο μαύρισμα!

 

Διάλεξε το κατάλληλο για εσένα και τις ανάγκες σου, και σου υποσχόμαστε ότι δεν θα χάσεις... Καλό Μαύρισμα!

 

Get The Right Look
Tσιμισκή 67, Θεσσαλονίκη - ☎ 2310277970

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

μαυρισμα_βρες_τα_καταλληλα_προϊοντα_για_να_το_πετυχεις_blog_post_bodyshine_thessaloniki

Μαύρισμα: Βρες Τα Κατάλληλα Προϊόντα Για Να Το Πετύχεις!

pws_to_solarium_meiwnei_to_agxos_blog_post

Πως το Σολάριουμ Μειώνει το Άγχος

οι_καλυτερες_vegan_κρεμες_για_μαυρισμα_bodyshine_blog_post

Οι Καλύτερες Vegan Κρέμες Για Μαύρισμα!

ΣΧΟΛΙΑ

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει.