SOLARIUM ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑ: Σολάριουμ Πρώτη Φορά;

solarium_prin_kai_meta_bodyshine_solarium_thessaloniki

"Τι να κάνω πριν το σολάριουμ;", "Τι κρέμα να βάλω στο σολάριουμ;", "Πόσες συνεδρίες χρειάζομαι;"

 

Είτε κάνεις σολάριουμ για πρώτη φορά είτε είσαι τακτικός λάτρης του μαυρίσματος, εδώ είναι μια λίστα με συμβουλές που πρέπει να έχεις κατά νου πριν από τη συνεδρία μαυρίσματος:

Ξεκίνα το ταξίδι μαυρίσματος βρίσκοντας απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις ή τις ανησυχίες σου.

Ρώτα για όλα όσα σου έρχονται στο μυαλό, διάβασε για το τι ταιριάζει στο δέρμα σου και μάθε περισσότερα για τον δερματότυπό σου και τις ανάγκες του.

 

Κατανόησε τους κινδύνους του μαυρίσματος στο σολάριουμ και μπορείς να είσαι σίγουρη ότι το χρησιμοποιείς με τον ασφαλέστερο δυνατό τρόπο.

 

 ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΣΟΛΑΡΙΟΥΜ 



Προετοίμασε το δέρμα σου με ντους, ξύρισμα και απολέπιση μία ή δύο ημέρες πριν από τη συνεδρία μαυρίσματος.

 

Η απολέπιση βοηθά στην προετοιμασία του δέρματός σου πριν μαυρίσεις, βεβαιώσου ότι δεν είσαι πολύ σκληρή με το δέρμα σου και κάνε απολέπιση μόνο πριν από την πρώτη συνεδρία.



Κατανάλωσε τροφές που περιέχουν βήτα καροτίνη όπως τα καρότα και οι γλυκοπατάτες που μπορούν να σε βοηθήσουν να μαυρίσεις χωρίς να καείς.

 

Ορισμένες μελέτες δείχνουν ότι η βήτα καροτίνη μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της ευαισθησίας στον ήλιο σε άτομα με φωτοευαισθησία, ωστόσο αυτός ο ισχυρισμός δεν έχει ακόμη αποδειχθεί.

 

Κατά την διάρκεια του σολάριουμ δεν θα πρέπει να φοράς άρωμα, μακιγιάζ ή αντιηλιακό. Σε περίπτωση που φοράς κάτι από αυτά υπάρχει περίπτωση αποκτήσεις ανεπιθύμητες κηλίδες και λεκέδες που φεύγουν δύσκολα.

 

Σε περίπτωση που έχεις πολύ ευαίσθητα μάτια, θα πρέπει επίσης να φοράς τα ειδικά προστατευτικά γυαλιά. Καλό θα είναι να προστατεύσεις και τα μαλλιά σου με μια πετσέτα.

 

Μην ξεχνάς να αλλάζεις θέση στα χέρια και τα πόδια σου κατά την συνεδρία μαυρίσματος μετά τις πρώτες φορές προκειμένου να αποφύγεις την δημιουργία λευκών σημείων και λωρίδων.

  

Έλεγξε τις παρενέργειες των συνταγογραφούμενων φαρμάκων σου, μερικά περιλαμβάνουν την ευαισθησία του δέρματος με την έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία.

 

 ΠΟΣΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ; 

 

Εμπιστεύσου τους ειδικούς. Από την πρώτη κιόλας γνωριμία μας θα αναλύσουμε τον δερματότυπό σου, έτσι ώστε να ρυθμίσουμε μαζί τη συχνότητα και τη διάρκεια των συνεδριών σου.

 

Εμπειρικά πάντως να σου πούμε πως ο μέσος όρος των ατόμων που κάνουν σολάριουμ, χρειάζονται περίπου 3-4 συνεδρίες για να "σπάσει" το χρώμα τους.

 

Περίπου στην 5η-7η συνεδρία παίρνεις το σοκολατί χρώμα που όλοι λαχταρούν και χτίζεται το μαύρισμα βάσης.

 

Από εκεί και πέρα είναι στο χέρι σου είτε να κάνεις 1-2 συνεδρίες την εβδομάδα για συντήρηση, για να διατηρήσεις το ήδη υπάρχον χρώμα δηλαδή, είτε αν δεν είσαι ακόμη ικανοποιημένη με το χρώμα, να συνεχίσεις κανονικά τις συνεδρίες.

 

Μην είσαι άπληστη για έναν πιο σκούρο τόνο που μπορεί να θέσει το δέρμα σου σε κίνδυνο. Μείνε σοφή και ασφαλής με τον αριθμό των φορών που μαυρίζεις και τον αριθμό των λεπτών που κάνεις. 

 

Εάν ετοιμάζεις ένα βασικό μαύρισμα πριν πας διακοπές, σκέψου να ξεκινήσεις το μαύρισμα 4 εβδομάδες πριν.

 

Πάντα να θυμάσαι πως το δέρμα σου δεν είναι ίδιο με κανενός άλλου, και οι ανάγκες του μπορεί να διαφέρουν. Η ρουτίνα περιποίησης και η επιλογή κρεμών πρέπει να γίνεται πάντα με βάση το δικό σου δέρμα.

 

Διατήρησε τη λάμψη σου περισσότερο μαυρίζοντας χρησιμοποιώντας πάντα ένα βελτιωτικό μαυρίσματος.

 

 ΤΙ ΚΡΕΜΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΣΟΛΑΡΙΟΥΜ; 

 

Χρησιμοποίησε κρέμα μαυρίσματος, απλή, με μπρόνζερ και ενισχυτικά που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για μαύρισμα στο σολάριουμ.

 

Οι κρέμες που δεν είναι φτιαγμένες αποκλειστικά για το σολάριουμ, δεν θα βοηθήσουν το μαύρισμά σου και μπορεί ακόμη και να προκαλέσουν ανεπιθύμητη ξηρότητα ή και ξεφλούδισμα.

 

Απαιτείται ενυδάτωση, εφάρμοσε μια κρέμα που θα διαλέξεις σε συνεννόηση με τον ειδικό, πριν ξεκινήσεις τη συνεδρία μαυρίσματος. Θα πρέπει επίσης να ενυδατώνεις συνεχώς το δέρμα σου μετά τις συνεδρίες σου.

 

Πάμε να δούμε μαζί τις 3 καλύτερες κρέμες μαυρίσματος που σου προτείνουμε εμείς, ανάλογα με το αν έχεις ευαίσθητο δέρμα, αν είσαι λίγο πιο σκουρόχρωμη εκ φύσεως, και αν όταν μαυρίζεις το χρώμα σου έχει αυτό που λέμε πορτοκαλί υποτόνους.

 

1. ALOHA PINK 

 

Αν έχεις ευαίσθητο δέρμα η Aloha Pink από την Tan Asz U είναι αυτό που ψάχνεις.

 

Είναι χωρίς χρώμα, υποαλλεργική και vegan. Είμαστε σίγουροι πως αν έχεις ευαίσθητο δέρμα και ότι έχεις δοκιμάσει σε απογοητεύει, η συγκεκριμένη θα γίνει η νέα σου αγαπημένη.

 

Η φόρμουλά της είναι από τις καλύτερες, χάρη στο πλούσιο μείγμα φυσικών συστατικών που περιέχει, όπως το Ρόδι, την Καρύδα και το Αwapuhi Τζίντζερ.

 

Εκτός του ότι θα σου χαρίσει το ασφαλέστερο μαύρισμα που έχεις κάνει ποτέ, θέλουμε να τονίσουμε πως θα προσφέρει επίσης αντιγηραντική δράση. Όταν συνδυάζεται το Έλαιο Αργκάν με τη Βιταμίνη Ε και το Έλαιο Marula ξέρουμε πως τα αποτελέσματα θα είναι απλά ΤΟΠ.

 

Ιδανική για να αποκτήσεις βελούδινη, λαμπερή και νεανική επιδερμίδα αφού είναι η κατάλληλη για τη λείανση των λεπτών γραμμών.

 

 

 ΒΡΕΣ ΤΗΝ ΕΔΩ 

 

2. FUEL MY FIRE

 

Αν είσαι από τα άτομα που εκ φύσεως έχουν πιο σκουρόχρωμο δέρμα, τότε η Fuel My Fire από τη Devoted Creations είναι η κρέμα που θα σε βοηθήσει να απογειώσεις το μαύρισμά σου.

 

Ίσως η καλύτερη φόρμουλα υπεραιμίας καθώς βοηθά στην αύξηση της μικροκυκλοφορίας για γρήγορα και πολύ έντονα αποτελέσματα.

 

Είναι η ιδανική αφού είναι εμπλουτισμένη με πολλά θρεπτικά έλαια. Είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και βοηθά στην αποκατάσταση του δέρματος.

 

Όσο "καυτή" κι αν είναι η εμπειρία που θα σου χαρίσει, όσο και να "ανέβει η θερμοκρασία" μέσα στο μηχάνημα, ένα είναι το σίγουρο...

 

Η επιδερμίδα σου θα μείνει ενυδατωμένη καθ'όλη τη διάρκεια, και ως αποτέλεσμα θα έχεις γρήγορα και έντονα αποτελέσματα!

 

 

 ΒΡΕΣ ΤΗΝ ΕΔΩ 

 

3. MALIBLUE

 

Σε περίπτωση που το δέρμα σου είναι ερυθρό, με συνέπεια όταν μαυρίζεις το χρώμα σου να "πορτοκαλίζει", σου έχουμε τη λύση και είναι μία! Maliblue από τη Devoted Creations.

 

Η νέα μπλε σύνθεση της Devoted Creations, χάρη στα ισχυρά αντιοξειδωτικά Kakadu Plum, εξουδετερώνει οποιοδήποτε τυχόν πορτοκαλί τόνο και βοηθά τα δέρματα που είναι επιρρεπής στην ακμή.

 

Παρέχει ισχυρή αντιγηραντική και συσφικτική δράση βελτιώνοντας την ελαστικότητα του δέρματος. Εμπλουτισμένη με Λάδι Καρύδας, ενυδατώνει σε βάθος χαρίζοντάς σου μεταξένια επιδερμίδα.

 

 

 ΒΡΕΣ ΤΗΝ ΕΔΩ 

 

Σε περίπτωση που ψάχνεις κρέμα μαυρίσματος με περισσότερο κολλαγόνο και αντιγηραντικά συστατικά, για σύσφιξη, λείανση λεπτών γραμμών και για να καταπολεμήσει οποιαδήποτε ατέλεια μην ανησυχείς!

 

 Δες εδώ αναλυτικά όλη τη σειρά, πλούσια στα παραπάνω συστατικά. 

 

 ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΟΛΑΡΙΟΥΜ 

 

1. ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΤΟΥΣ



Συνιστάται να περιμένεις κάποιες ώρες τουλάχιστον μετά το μαύρισμα για να κάνεις ντους προκειμένου να διατηρήσετε τα έλαια στο δέρμα. Προσπαθήστε να περιμένεις τουλάχιστον δύο ώρες.

 

2. ΦΑΕ ΜΑΥΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ



Πρέπει επίσης να τρώς σοκολάτα μετά το μαύρισμα. Γιατί; Η μαύρη σοκολάτα έχει ουσίες που ονομάζονται φλαβονόλες, οι οποίες είναι αντιοξειδωτικές. Αυτά στην πραγματικότητα βοηθούν στην προστασία του δέρματος από τις βλάβες της υπεριώδους ακτινοβολίας.

 

3. ΕΝΥΔΑΤΩΣΕ


Χρησιμοποίησε υψηλής ποιότητας ενυδατική κρέμα/after sun αμέσως μετά το μαύρισμα. Αυτό θα σε βοηθήσει να δροσίσεις το δέρμα σου και να επαναφέρεις λίγη από την υγρασία που έχασες κατά το μαύρισμα. Μπορεί επίσης να βελτιώσει την εμφάνιση του μαυρίσματος σου.

 

Απογείωσε το μαύρισμά σου με μία από τις πολυτελείς ενυδατικές κρέμες για μετά το σολάριουμ! Για εξαιρετικά απαλό και σούπερ μυρωδάτο δέρμα που κλειδώνει στο μαύρισμά σου. Δες όλη τη σειρά ΕΔΩ!

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ:

 

 

#GetTheRightLook
Tσιμισκή 67, Θεσσαλονίκη
☎ 2310277970

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ntouz_meta_to_mayrisma_blog_post_bodyshine

Ντους Μετά Το Μαύρισμα: Εδώ Είναι Τι Πρέπει Να Γνωρίζεις!

kalyteres_arwmatikes_kremes_swmatos_body_moisturiers_bodshine_solarium_thessaloniki_beauty_sou_scrubs_sun_tan_oils_

Οι Καλύτερες Αρωματικές Κρέμες Σώματος

10_tanning_tips_για_τελειο_μαυρισμα_bodyshine_solarium_thessaloniki

10 Tanning Tips Για Τέλειο Μαύρισμα

ΣΧΟΛΙΑ

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει.