Καλύτερες Κρέμες Για Σολάριουμ 2024

kalyteres_kremes_solarium_australian_gold_devoted_creations_7suns_tan_inc_mavrismatos_tanning_lotion_bodyshine_

Καθώς μπαίνουμε σε μια νέα χρονιά, η επιδίωξη του τέλειου μαυρίσματος παραμένει ένα διαχρονικό τελετουργικό ομορφιάς.

 

Είτε είστε λάτρης του ήλιου είτε προτιμάτε τις πιο ασφαλείς εναλλακτικές λύσεις, η σωστή κρέμα μαυρίσματος μπορεί να κάνει τη διαφορά.

 

Το σημερινό μας άρθρο αναφέρεται στις καλύτερες κρέμες για σολάριουμ 2024.

 

Το 2024, τέσσερις εταιρείες ξεχωρίζουν στον κόσμο της τελειότητας: Australian Gold, Devoted Creations, 7Suns Cosmetics και Tan Inc.

 

Πάμε όμως να δούμε μαζί λίγα λόγια για την κάθε εταιρεία.

 

AUSTRALIAN GOLD

 

kalyteres_kremes_solarium_australian_gold_devoted_creations_7suns_tan_inc_mavrismatos_tanning_lotion_bodyshine_

 

Η Australian Gold δραστηριοποιείται στο χώρο για πάνω από 35 χρόνια.

 

Πλέον διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο, η Australian Gold βρήκε τη βάση της μετά την πώληση σε μικρές παραλίες και καταστήματα για σερφ στη Cocoa Beach της Φλόριντα.

 

Με μοναδικό στόχο να αγκαλιάσουμε τον ήλιο παραμένοντας προστατευμένοι, μαζί με τη φιλική μασκότ της εταιρείας, το Σίδνεϊ το Κοάλα.

 

Οι λάτρεις του σολάριουμ και οι λάτρεις του ήλιου δελεάστηκαν με το χαρακτηριστικό άρωμα, Cocoa Dreams, που πήρε το όνομά του από την παραλία που "έβαλε" την εταιρεία στον χάρτη, την Cocoa Beach στη Φλόριντα.

 

Με νότες καρύδας, πορτοκαλιού και βανίλιας, αυτό το άρωμα που σας μεταφέρει αμέσως σε ανέμελες, ηλιόλουστες μέρες παραλίας.

 

ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΔΩ: AUSTRALIAN GOLD

 

DEVOTED CREATIONS

 

kalyteres_kremes_solarium_australian_gold_devoted_creations_7suns_tan_inc_mavrismatos_tanning_lotion_bodyshine_

 

Από το 2003, η Devoted Creations έχει αφοσιωθεί στην παροχή προϊόντων μαυρίσματος υψηλής ποιότητας στα στούντιο μαυρίσματος.

 

Η Devoted Creations υποστηρίζει πως παρέχει τα καλύτερα προϊόντα με βάση την αλόη βέρα. Συνεργάζετε συνεχώς με μεγάλες εταιρείες καλλυντικών για την καλύτερη διαμόρφωση προϊόντων. Όλα τα προϊόντα είναι cruelty free χωρίς καμία δοκιμή σε ζώα.

 

Η Devoted Creations είναι υποστηρικτής και περήφανο μέλος της Indoor Tanning Industry (ITA), της Joint Canadian Tanning Association (JCTA), της European Sunlight Association (ESA), της Sunbed Association, του The Smart Tan Network και είναι ο Diamond Sponsor of Sun is Life.

 

Η Devoted Creations πιστεύει ότι είναι σημαντικό να δίνει πίσω και να κάνει τακτικά δωρεές σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς, όπως οι Global Green, The Jimmy Foundation, StandUP2Cancer, Walk for Hunger, Peta, Habitat for Humanity, Vitamin D Foundation, Christian Heritage School, Paws for Patriots και Cardiac Kids of Florida Co-Founders, αυτός ο οργανισμός συνδυάστηκε από τον κύριο ιδιοκτήτη μας με τους χειρουργούς από το All Children's/John Hopkins' Hospital.

 

ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΔΩ: DEVOTED CREATIONS

 

7SUNS COSMETICS

 

kalyteres_kremes_solarium_australian_gold_devoted_creations_7suns_tan_inc_mavrismatos_tanning_lotion_bodyshine_

 

Η 7SUNS υποστηρίζει ότι η αγορά των προϊόντων μαυρίσματος δεν προσφέρει πολλές καινοτομίες εδώ και χρόνια… Ποικιλόμορφες συσκευασίες, επαναλαμβανόμενες μυρωδιές.

 

Οι καιροί αλλάζουν, οι παγκόσμιες τάσεις εξελίσσονται και οι προσδοκίες των πελατών αυξάνονται. Έχοντας επίγνωση αυτού, η εταιρεία θέλει να ανταποκριθούμε στις σύγχρονες ανάγκες προωθώντας μια καινοτομία στον κλάδο.

 

Επομένως, τα προϊόντα 7suns είναι έργα καλλυντικής τέχνης σε κομψή συσκευασία, τα οποία αξίζει να διαλέξετε κυρίως λόγω των συνθέσεων της εταιρείας που εγγυώνται ένα τέλειο μαύρισμα.

 

Υπάρχουν ακριβώς τόσα προϊόντα, όσα χρειάζονται. Ούτε πάρα πολλά, ούτε πολύ λίγα, ώστε να μπορείτε εύκολα να βρείτε ένα καλλυντικό που είναι τέλειο για εσάς.

 

Τώρα, αφού μάθετε τα μυστικά μας, επιλέξτε μια σειρά που σας ταιριάζει καλύτερα…

 

ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΔΩ: 7SUNS COSMETICS

 

TAN INC.

 

kalyteres_kremes_solarium_australian_gold_devoted_creations_7suns_tan_inc_mavrismatos_tanning_lotion_bodyshine_

 

Η Tan Incorporated έχει δημιουργήσει μια κληρονομιά προϊόντων υψηλής ποιότητας και εξαιρετικής αφοσίωσης στους πελάτες της.

 

Έχει πρωτοστατήσει στον κλάδο του μαυρίσματος για περισσότερα από 30 χρόνια και έχει πλήρη κατανόηση του τι χρειάζεται για την ανάπτυξη και τη δημιουργία εξαιρετικών συνθέσεων περιποίησης δέρματος.

 

Η Tan Inc. πιστεύει ότι ένα λαμπερό και υπέροχο μαύρισμα απαιτεί τη σωστή φροντίδα του δέρματος.

 

Η επιμέλεια για την προώθηση και τη βελτίωση των προϊόντων, σε συνδυασμό με το σύνολο των αναγκών των πελατών, επιτρέπει στην Tan Inc. να σχεδιάζει τα πιο επιθυμητά και αποτελεσματικά μείγματα τύπων.

 

ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΔΩ: TAN INC.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

ΕΠΙΤΑΧΥΝΤΙΚΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΜΑΥΡΙΣΜΑΤΟΣ: CONSTANT BRONZE

 

9+1 ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ ΜΑΥΡΙΣΜΑΤΟΣ

 

 

 Your Sunmaker
Tσιμισκή 67, Θεσσαλονίκη - ☎ 2310277970

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

lamperi_tis_giortes_eortastiko_mavrisma_self_ta_solarium_thessaloniki_bodyshine_

Λαμπερή Τις Γιορτές: Εορταστικό Μαύρισμα

kalyteres_arwmatikes_kremes_swmatos_body_moisturiers_bodshine_solarium_thessaloniki_beauty_sou_scrubs_sun_tan_oils_

Οι Καλύτερες Αρωματικές Κρέμες Σώματος

tips_kai_tricks_gia_to_mayrisma_blog_post_bodyshine

TIPS Για Το Μαύρισμα: Χρησιμοποιώντας τα Σωστά Προϊόντα

ΣΧΟΛΙΑ

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει.