Επιταχυντικές Κρέμες Μαυρίσματος: Constant Bronze

epitaxyntikes_kremes_mavrismatos_constant_bronze_7suns_seven_suns_cosmetics_tanning_lotion_krema_solarium_thessaloniki_bodyshine_
Καλώς ήρθατε στην εποχή της ατελείωτης λάμψης! Σήμερα, είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε τις τελευταίες επιταχυντικές κρέμες μαυρίσματος: τη σειρά Constant Bronze by 7SUNS.

 

Αναβαθμίστε την εμπειρία μαυρίσματος με τις τρεις ξεχωριστές συνθέσεις που έχουν σχεδιαστεί για να καλύψουν τις μοναδικές σας προτιμήσεις και επιθυμίες.

 

Είτε λαχταράτε την απαλή επιτάχυνση μιας λαμπερής λάμψης, την ηλιόλουστη ζεστασιά μιας μπρονζέ επιδερμίδας είτε το αναζωογονητικό "μυρμήγκιασμα" που προκαλεί μια κρέμα υπεραιμίας, η σειρά Constant Bronze σας καλύπτει.

 

Ελάτε μαζί μας σε αυτό το ταξίδι καθώς εξερευνούμε καθεμία από αυτές τις εξαιρετικές κρέμες μαυρίσματος, καθεμία κατασκευασμένη για να προσφέρει απαράμιλλα αποτελέσματα.

 

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε το μυστικό για να πετύχετε αυτό το άψογο, φυσικό, σοκολατένιο χρώμα που πάντα ονειρευόσασταν!

 

1. ACCELERATOR BUTTER CONSTANT BRONZE

 

 

Βουτήξτε στον κόσμο του σοκολατένιου χρώματος με την τελευταία δημιουργία από την εταιρεία 7SUNS – το Accelerator Butter Constant Bronze.

 

Αυτή η εξαιρετική κρέμα μαυρίσματος είναι σχολαστικά κατασκευασμένη για να ανεβάσει το μαύρισμά σας στα ύψη, παρέχοντας ένα πολυτελές μείγμα φυσικών συστατικών που περιποιείται και θρέφει το δέρμα σας.

 

ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

 

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΧΑΒΙΑΡΙΟΥ

 

Βυθίστε το δέρμα σας στην αναζωογονητική δύναμη του εκχυλίσματος πράσινου χαβιαριού. Γεμάτο με βιταμίνες και μέταλλα, όχι μόνο ενισχύει το μαύρισμά σας, αλλά και αφήνει το δέρμα σας ξεκούραστο και αναζωογονημένο.

 

ΕΛΑΙΟ ΑΒΟΚΑΝΤΟ

 

Αφήστε το δέρμα σας στο λάδι αβοκάντο, μια πλούσια πηγή απαραίτητων λιπαρών οξέων και αντιοξειδωτικών. Γνωστό για τις ενυδατικές του ιδιότητες, βοηθά στη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος, αφήνοντάς σας μια μεταξένια-λεία αίσθηση.

 

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ

 

Αγκαλιάστε τα καταπραϋντικά οφέλη του εκχυλίσματος πράσινου τσαγιού, που είναι γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες. Αυτό το συστατικό βοηθά στην προστασία του δέρματός σας από περιβαλλοντικούς στρεσογόνους παράγοντες, συμβάλλοντας σε ένα πιο υγιές μαύρισμα.

 

ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΡΙΤΕ

 

Ανακαλύψτε την ενυδατική ικανότητα του βουτύρου καριτέ. Γνωστό για τις βαθιές ενυδατικές του ικανότητες, βοηθά στην καταπολέμηση της ξηρότητας, αφήνοντας το δέρμα σας απαλό και σε βάθος θρέψη.

 

ΕΛΑΙΟ ΣΟΓΙΑΣ

 

Εμπλουτίστε το μαύρισμά σας με τα οφέλη του σογιέλαιου, ενός ελαφρού αλλά ισχυρού μαλακτικού. Βοηθά στη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος, διασφαλίζοντας ότι το μαύρισμα σας φαίνεται λαμπερό και φυσικό.

 

ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΑΤΟΥΑΖ

 

Όσοι έχετε τατουάζ, μη φοβάστε! Το Accelerator Butter Constant Bronze, είναι εξοπλισμένο με μια ειδική φόρμουλα που προστατεύει τατουάζ.

 

Κατανοούμε τη σημασία της διατήρησης της τέχνης του σώματός σας και η συγκεκριμένη φόρμουλα έχει σχεδιαστεί για να κάνει ακριβώς αυτό. Το μείγμα θρεπτικών συστατικών όχι μόνο ενισχύει το μαύρισμά σας, αλλά βοηθά επίσης στην προστασία της ζωντάνιας των χρωμάτων των τατουάζ σας.

 

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

 

Ξεκινήστε τη συνεδρία σολάριουμ με καθαρό και απολεπισμένο δέρμα. Εφαρμόστε το Accelerator Butter Constant Bronze ομοιόμορφα, εστιάζοντας στα σημεία που θέλετε να βελτιώσετε το μαύρισμά σας. Απολαύστε και χαλαρώστε τα λεπτά της συνεδρίας σας. Τελειώνοντας, αποφύγετε το ντουζ για τις επόμενες 2 ώρες. Εφαρμόζετε την ίδια ρουτίνα σε κάθε επαναλμβανόμενη επίσκεψή σας στο στουντιο σολάριουμ.

 

ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΔΩ: ACCELERATOR BUTTER CONSTANT BRONZE

 

2. BRONZER LOTION CONSTANT BRONZE

 

 

Ετοιμαστείτε να ξεκινήσετε ένα ταξίδι στον ηλιόλουστο παράδεισο με την τελευταία δημιουργία της εταιρείας 7SUNS – τη Bronzer Lotion Constant Bronze.

 

Βυθιστείτε στη χλιδή αυτής της κρέμας μαυρίσματος, σχεδιασμένη όχι μόνο για να ενισχύσει το μαύρισμά σας αλλά και να αφήνει το δέρμα σας ακαταμάχητα απαλό και λαμπερό.

 

ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

 

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ

 

Γεμίστε το δέρμα σας με τη ζεστή, χρυσαφένια λάμψη του εκχυλίσματος καραμέλας. Αυτό το λαχταριστό συστατικό προσφέρει μια στιγμιαία απόχρωση, διασφαλίζοντας ότι το μαύρισμά σας αρχίζει να αναπτύσσεται από τη στιγμή που αγγίζει το δέρμα σας.

 

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΑΠΟ ΚΕΛΥΦΟΣ ΚΑΡΥΔΙΟΥ

 

Απολαύστε τον φυσικό πλούτο του εκχυλίσματος από κέλυφος καρυδιού. Γνωστό για τις απολεπιστικές του ιδιότητες, βοηθά στην προετοιμασία του δέρματός σας για ένα ομοιόμορφο μαύρισμα που διαρκεί, αφήνοντάς σας ένα άψογα μπρονζέ φινίρισμα.

 

ΚΑΡΟΤΕΛΑΙΟ

 

Απολαύστε τα οφέλη του καροτέλαιου, μιας ισχυρής πηγής βήτα-καροτίνης. Αυτό το συστατικό όχι μόνο συμβάλλει στο βάθος του μαυρίσματος σας αλλά και θρέφει το δέρμα σας, προάγοντας μια υγιή και ζωντανή επιδερμίδα.

 

ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΑΝΓΚΟ

 

Αφήστε το δέρμα σας στη βελούδινη καλοσύνη του βουτύρου μάνγκο. Με την πλούσια υφή και τις ενυδατικές του ιδιότητες, αφήνει το δέρμα σας μεταξένιο,λείο και περιποιημένο.

 

ΕΛΑΙΟ ΑΠΟ ΣΠΟΡΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΦΕ

 

Ξυπνήστε τις αισθήσεις σας με το αναζωογονητικό άρωμα λαδιού από πράσινους σπόρους καφέ. Πέρα από το ευχάριστο άρωμά του, αυτό το συστατικό βοηθά στην αναζωογόνηση του δέρματός σας, αφήνοντάς σας ένα φρέσκο και λαμπερό μαύρισμα.

 

ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΑΤΟΥΑΖ

 

Για όσους από εσάς έχετε τατουάζ, μην ανησυχείτε! Η Bronzer Lotion Constant Bronze διαθέτει μια φόρμουλα που προστατεύει τα τατουάζ. Η φόρμουλα έχει σχεδιαστεί όχι μόνο για να ενισχύσει το μαύρισμά σας αλλά και να διατηρεί τη ζωντάνια των χρώματων των τατουάζ σας.

 

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ:

 

Ξεκινήστε τη συνεδρία σολάριουμ με καθαρό και απολεπισμένο δέρμα. Εφαρμόστε τη Bronzer Lotion Constant Bronze ομοιόμορφα, εστιάζοντας στα σημεία που θέλετε να βελτιώσετε το μαύρισμά σας. Απολαύστε και χαλαρώστε τα λεπτά της συνεδρίας σας. Τελειώνοντας, αποφύγετε το ντουζ για τις επόμενες 2 ώρες. Εφαρμόζετε την ίδια ρουτίνα σε κάθε επαναλμβανόμενη επίσκεψή σας στο στουντιο σολάριουμ.

 

ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΔΩ: BRONZER LOTION CONSTANT BRONZE

 

3. TINGLE LOTION CONSTANT BRONZE

 

 

Προετοιμαστείτε για μια εμπειρία μαυρίσματος όπως ποτέ άλλοτε με την Tingle Lotion Constant Bronze.

 

Βυθιστείτε στη ζεστασιά αυτής της αναζωογονητικής κρέμας μαυρίσματος, σχεδιασμένης όχι μόνο να αναδεικνύει το μαύρισμά σας αλλά και να αφυπνίζει τις αισθήσεις σας με ένα δελεαστικό μείγμα από κάρδαμο, τζίντζερ και το γλυκό ξύσμα πορτοκαλιού.

 

Προετοιμαστείτε για το καθιερωμένο "μυρμήγκιασμα" καθώς η συγκεκριμένη κρέμα είναι υπεραιμίας.

 

ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

 

ΚΑΡΔΑΜΟ

 

Ανάψτε τη σπίθα με την πικάντικη γοητεία του κάρδαμου. Αυτό το θερμαντικό μπαχαρικό λειτουργεί συνεργικά με το μυρμήγκιασμα για να ενισχύσει την κυκλοφορία του αίματος, προάγοντας ένα ομοιόμορφο και έντονο μαύρισμα.

 

ΤΖΙΝΤΖΕΡ

 

Ζήστε το δυναμωτικό λάκτισμα του τζίντζερ. Γνωστό για τις διεγερτικές του ιδιότητες, το τζίντζερ συμβάλλει στο μυρμήγκιασμα, αφήνοντας το δέρμα σας ζωντανό και έτοιμο να απορροφήσει τα οφέλη της κρέμας μαυρίσματος.

 

ΕΛΑΙΟ ΑΠΟ ΣΠΟΡΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΦΕ

 

Απελευθερώστε την αναζωογονητική δύναμη του λαδιού από τους σπόρους του πράσινου καφέ. Αυτό το συστατικό όχι μόνο προσθέτει στο αρωματικό προφίλ αλλά και αναζωογονεί το δέρμα σας, εξασφαλίζοντας ένα ζωντανό και διαρκές μαύρισμα.

 

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΦΡΟΥΤΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ

 

Απολαύστε την έκρηξη της φρεσκάδας των εσπεριδοειδών με το εκχύλισμα φρούτου πορτοκαλιού. Πέρα από το ευχάριστο άρωμά του, το εκχύλισμα πορτοκαλιού είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, παρέχοντας στο δέρμα σας μια θρεπτική τόνωση.

 

ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΑΤΟΥΑΖ

 

Για όσους από εσάς έχετε τατουάζ, τώρα μπορείτε να χαρείτε με τη συγκεκριμένη κρέμα! Η Tingle Lotion Constant Bronze διαθέτει μια φόρμουλα που προστατεύει τα τατουάζ. Η φόρμουλα έχει σχεδιαστεί όχι μόνο για να ενισχύσει το μαύρισμά σας αλλά και να διατηρεί τη ζωντάνια των χρώματων των τατουάζ σας.

 

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ:

 

Ξεκινήστε τη συνεδρία σολάριουμ με καθαρό και απολεπισμένο δέρμα. Εφαρμόστε τη Tingle Lotion Constant Bronze ομοιόμορφα, εστιάζοντας στα σημεία που θέλετε να βελτιώσετε το μαύρισμά σας. Απολαύστε και χαλαρώστε τα λεπτά της συνεδρίας σας. Τελειώνοντας, αποφύγετε το ντουζ για τις επόμενες 2 ώρες. Εφαρμόζετε την ίδια ρουτίνα σε κάθε επαναλμβανόμενη επίσκεψή σας στο στουντιο σολάριουμ.

 

ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΔΩ: TINGLE LOTION CONSTANT BRONZE

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

QUIZ: ΠΩΣ ΔΙΑΛΕΓΩ ΚΡΕΜΑ ΜΑΥΡΙΣΜΑΤΟΣ;

QUIZ: ΠΩΣ ΔΙΑΛΕΓΩ ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ;

 

 

Your Sunmaker
Tσιμισκή 67, Θεσσαλονίκη - ☎ 2310277970

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

elleipsi_vitaminis_d_symptvmata_therapeia_bodyshine_solarium_thessaloniki_

Έλλειψη Βιταμίνης D: Συμπτώματα & Θεραπεία

kalyteres_arwmatikes_kremes_swmatos_body_moisturiers_bodshine_solarium_thessaloniki_beauty_sou_scrubs_sun_tan_oils_

Οι Καλύτερες Αρωματικές Κρέμες Σώματος

lamperi_tis_giortes_eortastiko_mavrisma_self_ta_solarium_thessaloniki_bodyshine_

Λαμπερή Τις Γιορτές: Εορταστικό Μαύρισμα

ΣΧΟΛΙΑ

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει.