Πως Να Πετύχεις Φυσικό Μαύρισμα Στο Σπίτι Με Self Tan

πως_να_αποκτησεις_φυσικο_μαυρισμα_στο_σπιτι

Ένα απόλυτα ομοιόμορφο, φυσικό μαύρισμα στο σπίτι μπορεί να γίνει με τη βοήθεια ορισμένων έξυπνων βημάτων προετοιμασίας και ποιοτικών προϊόντων περιποίησης του δέρματος.

  

Αν είστε καινούργιοι στον κόσμο του self tan, οι παρακάτω συμβουλές θα είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές.

  

Και αφού πετύχετε το άψογο μαύρισμα που επιθυμείτε, ορισμένα tips μπορούν να ληφθούν για να το παρατείνετε. Πλυθείτε με ένα απαλό καθαριστικό, βεβαιωθείτε ότι το δέρμα σας είναι πάντα ενυδατωμένο και αποφύγετε τη χρήση προϊόντων (π.χ. με ρετινόλη και θεραπείες ακμής) που μπορούν να διαλύσουν το χρώμα σας.

 

Αλλά προτού ανησυχήσετε για τη διατήρηση του μαυρίσματος σας, πρώτα πρέπει να πετύχετε αυτό που πραγματικά θέλετε.

 

Κάντε Τα Πάντα Πρώτα

 

Αν πρέπει να κάνετε αποτρίχωση με κερί ή ένα μανικιούρ, να ανανεώσετε το χρώμα των μαλλιών σας ή να ξυρίσετε τα πόδια σας, κάντε το πριν εφαρμόσετε οποιοδήποτε self tan. Όλες αυτές οι θεραπείες μπορούν να αφαιρέσουν το αυτομαυριστικό.

 

Απολέπιση

 

Το self tan όταν βυθίζεται σε ξηρό δέρμα, αφήνει σκούρα μπαλώματα που φαίνονται αφύσικα. Αφαιρέστε λοιπόν τα σημεία απολέπισης του δέρματος με ένα τρίψιμο - εστιάζοντας ιδιαίτερα στα γόνατα, τους αγκώνες και τους αστραγάλους.

 

Αυτές οι περιοχές τείνουν να είναι πιο ξηρές και απορροφούν περισσότερη χρωστική ουσία από άλλες περιοχές του σώματος σας, προκαλώντας ανομοιομορφία.

 

Και πάνω απ' όλα, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει ένα απολεπιστικό προϊόν χωρίς λάδι. Τα έλαια που μένουν στο δέρμα μπορούν να δημιουργήσουν ένα φράγμα και να παράγουν μια άνιση ανάπτυξη μαυρίσματος.

 

Θελουμε το δερμα καθαρο και χωρις προϊοντα

 

Η απολέπιση πριν από την εφαρμογή είναι εξαιρετικά σημαντική για την εξασφάλιση ομοιόμορφης εφαρμογής, αλλά το δέρμα θα πρέπει επίσης να είναι στεγνό, επειδή τα έλαια θα μπορούσαν να επηρεάσουν τη δέσμευση του DHA στο στρώμα κερατοειδούς.

 

smiling_blonde_woman_scrub_her_face

 

Στεγνώστε - Αλλά Ενυδατώστε

 

Ξέρουμε, ξέρουμε - αυτό είναι τελείως προφανές. Αλλά μετά το ντους, σκουπίστε και περιμένετε 10 λεπτά μέχρι να στεγνώσετε 100%. Το δέρμα σας πρέπει να είναι εντελώς στεγνό.

 

Το νερό που μένει στο δέρμα θα προκαλέσει ένα μεγάλο πρόβλημα καθώς το νερό θα σβήσει και θα αραιώσει το μαύρισμα με αποτέλεσμα τρομακτικές ραβδώσεις και μπαλώματα.

 

Αλλά θα πρέπει να προσθέσετε λίγη υγρασία στο δέρμα σας προτού φτάσετε στο self tan. Απλώστε μια ελαφριά ενυδατική κρέμα γύρω από τα ρουθούνια, τα γόνατα, τους αγκώνες και τους αστραγάλους (καθώς και οποιαδήποτε άλλα στεγνά σημεία) για πιο ομοιόμορφα αποτελέσματα. 

 

Η ενυδατική λοσιόν Love & Lemonade™ είναι ιδανική τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα.

 

Διαλέξτε Το Self Tan Σας

 

Oι mousse μαυρίσματος είναι οι ευκολότερες στην εφαρμογή και έρχονται επίσης με το πλεονέκτημα των άμεσων αποτελεσμάτων.

 

Το St.Tropez 'Self Tan Classic' Mousse ταιριάζει στους περισσότερους τύπους δέρματος, ενώ έχει ένα επιπλέον πλεονέκτημα για τους λιγότερο έμπειρους ανάμεσα μας: ένα στιγμιαίο 1 Hour Express χάλκινο αποτέλεσμα.

 

Η ελαφριά υφή του καθιστά εύκολο να απλωθεί ομοιόμορφα στο δέρμα.

 

THE INSTANT TAN

 

st.tropez_self_tanning_express_bronzing_mousse
   

Αλλά δεν υπάρχει κανένας τύπος που να είναι σωστός για όλους. Για παράδειγμα, εκείνοι με ξηρό, ευαίσθητο δέρμα μπορούν να έχουν καλύτερα αποτελέσματα επιλέγοντας μία λοσιόν αυτομαυρίσματος.

 

Μια επιλογή για σταδιακό μαύρισμα είναι η St.Tropez Gradual Tan Classic. Αυτή η λοσιόν αυτομαυρίσματος κρατά το δέρμα σας ενυδατωμένο, έτσι το χρώμα φαίνεται πιο όμορφο και διαρκεί περισσότερο.

 

 THE GRADUAL TAN

tropez_gradual_tan_classic_bodyshine_thessaloniki

 

Προϊόντα όπως αυτό είναι εύκολο να εφαρμοστούν ως κρέμα σώματος αναπτύσσοντας μια λεπτή χρυσαφένια λάμψη, και μπορούν να χρησιμοποιηθούν καθημερινά για να δημιουργήσουν τον επιθυμητό τόνο μαυρίσματος.

 

Επιλέξτε το σταδιακό μαύρισμα αν έχετε ανοιχτόχρωμο δέρμα ή είστε τελείως αρχάριος με το self tan. Περιέχουν λιγότερο μαυριστικό για να ενισχύσουν σταθερά το χρώμα σας.

 

Πρώτα Το Πρόσωπο

 

Καλύτερα  να μαυρίσετε το πρόσωπο πριν από το σώμα, επειδή είναι η ευκολότερη περιοχή για να εφαρμόσετε το αυτομαυριστικό με τα χέρια σας, πλένοντας τα αμέσως για να αποφύγετε τυχόν λεκέδες.

 

Αλλά σε αντίθεση με το καλλυντικό bronzer, μην σκεφτείτε καν να το εφαρμόσετε σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου σας.

 

Πρέπει να μαυρίσετε παντού. Αυτό περιλαμβάνει κάτω από τα μάτια, στις άκρες των αυτιών, στο λαιμό, ακόμη και γύρω από το πίσω μέρος των αυτιών, τα οποία μπορούν να φανούν όταν τα μαλλιά δένονται πίσω.

 

Αν έχετε μεγάλους πόρους ή ξηρό δέρμα, θα πρέπει επίσης να εφαρμόσετε μια ενυδατική κρέμα στο πρόσωπο σας 20 λεπτά πριν εφαρμόσετε το αυτομαυριστικό σας.

 

Αν δεν είστε σίγουροι για την πλήρη εφαρμογή του αυτομαυριστικού στο πρόσωπο, δοκιμάστε μια πιο ελαφριά φόρμουλα.

 

THE NATURAL FINISH 

 

night_tan_sunless_lotion_bodyshine_thessaloniki

 

Αυτή η κρέμα αυτομαυρίσματος αλλάζει το παιχνίδι. Όχι μόνο παρέχει Βιταμίνες A και E που προσφέρουν φυσική ενυδάτωση, αλλά και Εκχύλισμα Πράσινου Τσαγιού και Gotu Kola για αντιγηραντική και συσφικτική δράση. 

 

Ξυπνήστε με μια απαλή χάλκινη λάμψη που φαίνεται φυσική σε κάθε τόνο δέρματος.

 

Όπως και με τις παραδοσιακές φόρμουλες μαυρίσματος, έτσι και με τη Night Tan® Sunless Lotion , μπορείτε να προσαρμόσετε την ένταση του μαυρίσματος.

 

Ξεκινήστε Από Το Κάτω Μέρος Του Σώματος Σας

 

Είναι πάντα ευκολότερο να ξεκινήσετε με τα πόδια και να δουλέψετε προς τα πάνω και να τελειώσετε μαυρίζοντας τα χέρια σας.

 

Εφαρμόστε ελεύθερα στους μηρούς και στο πίσω μέρος, στο κάτω μέρος της πλάτης, στο στομάχι, στην περιοχή του μαστού και στο ντεκολτέ, αναμειγνύοντας στον λαιμό ή όπου τελειώσατε το μαύρισμα του προσώπου.

 

Από εκεί, μαυρίστε την πλάτη σας γυρίζοντας το γάντι και τεντώνοντας πάνω από κάθε ώμο. Μαυρίστε το πίσω μέρος του λαιμού και κάτω από τις πλευρές του κορμού - ακόμη και πηγαίνοντας στις μασχάλες - και μαυρίστε κάθε χέρι, σταματώντας λίγο πιο πάνω από τους καρπούς (πίσω μέρος της παλάμης).

 

Διευκολύνετε την κάλυψη δυσπρόσιτων περιοχών, όπως η πλάτη σας, συναρμολογώντας το δικό σας "γάντι ραβδί" με μια βούρτσα πλάτης.

 

Ενυδατώστε Το Σημείο

 

Ακριβώς όπως η ενυδατική κρέμα είναι σημαντική, μπορεί να σας βοηθήσει να τελειοποιήσετε τα αποτελέσματα αφού ολοκληρώσετε την εφαρμογή του.

 

Αναμειγνύουμε την ενυδατική κρέμα πάνω από το μαύρισμα από την παλάμη μέχρι τον καρπό και πάνω από τη φτέρνα και μέχρι τον αστράγαλο. Αυτό θα εγγυηθεί ένα άψογο, επαγγελματικό αποτέλεσμα κάθε φορά.

 

Είναι επίσης ιδανικό για την αντιμετώπιση χαμένων σημείων. Απλά απολεπίστε ελαφρώς, στη συνέχεια απλώστε το αυτομαυριστικό σας μόνο στην πιο ανοιχτή περιοχή, αναμειγνύοντας μια ενυδατική κρέμα.

 

Καθαρίστε Λάθη

 

Ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε γάντι για να εφαρμόσετε το self tan σας (το γάντι είναι ο καλύτερος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι το μαύρισμα σας θα είναι χωρίς ραβδώσεις), είναι εύκολο να κάνετε λάθη όταν το προϊόν είναι ακόμα υγρό.

 

Παρουσιάζονται λάθη από το self tan, αλλά δεν χρειάζεται να ξεκινήσετε από το μηδέν όταν συμβαίνουν. Στη μέση της εφαρμογής, χρησιμοποιήστε ένα υγρό πανί ή μαντηλάκι και σκουπίστε οποιοδήποτε σημείο όπου έχει γίνει "λάθος". 

 

Αφού αναπτυχθεί πλήρως το self tan και έχει γίνει το πρώτο ντους, τα λάθη μπορούν να αφαιρεθούν και να διορθωθούν με πολλούς τρόπους.

 

Για ελαφριές ή σκοτεινές ραβδώσεις και μπαλώματα, συνίσταται να χρησιμοποιήσετε ένα γάντι απολέπισης χρησιμοποιώντας κυκλικές κινήσεις σε βρεγμένο δέρμα στο ντους για να εξομαλύνετε την περιοχή.

 

Δεν έχετε ένα γάντι απολέπισης; Η απόσβεση της περίσσειας προϊόντος αμέσως μετά, με μια υγρή πετσέτα είναι μια χαρά.

 

Τέλος, τρίψτε τις παλάμες των χεριών σας με ένα απολεπιστικό αφού ολοκληρώσετε την εφαρμογή του self tan. 

 

self_tan_results_before_and_after_bodyshine

 
Διατήρηση Μαυρίσματος

 

Χρησιμοποιήστε ήπιο αφρόλουτρο σώματος και κρέμες χωρίς λάδι για να διατηρήσετε το μαύρισμα σας.

 

Τα προϊόντα με βάση το λάδι θα κάνουν το μαύρισμα να ξεθωριάσει γρηγορότερα, επομένως παραλείψτε όλα τα προϊόντα με λάδι ενώ προσπαθείτε να διατηρήσετε το μαύρισμα σας.

 

Επίσης, μείνετε μακριά από τις απολεπιστικές ουσίες και επιλέξτε απαλά καθαριστικά για να αφήσετε το μαύρισμα να εξασθενίσει ομοιόμορφα και φυσικά.

 

Ανεξάρτητα από το πόσο διεξοδική είναι η εφαρμογή σας, μερικές φορές το προϊόν αυτομαυρίσματος μπορεί να αφήσει πίσω του την επίμονη συσσώρευση.

 

Έτσι, πριν εφαρμόσετε ξανά ένα νέο στρώμα μαυρίσματος, αφαιρέστε όλο το παλιό μαύρισμα.

 

Καθώς οι ειδικοί σπεύδουν να μας υπενθυμίσουν τους κινδύνους που ελλοχεύει η έκθεση στον  ήλιο, το ελαφρώς ηλιοκαμένο δέρμα εξακολουθεί να ασκεί μια δόση γοητείας.

 

Αποκτήστε μια πανέμορφη λάμψη στην άνεση του σπιτιού σας, με ένα προϊόν αυτομαυρίσματος κοινώς self tan.

 

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά εξελιγμένα προϊόντα μαυρίσματος στην αγορά, από αφρούς έως κρέμες που διαθέτουν δράση bronze χωρίς να αφήνουν ραβδώσεις και κηλίδες.

 

Δεδομένου ότι ένα τέλειο αποτέλεσμα μαυρίσματος δεν είναι πάντα εγγυημένο, αγοράστε τις επιλογές μας εδώ και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τις παραπάνω συμβουλές για να κάνετε τη λάμψη σας να φαίνεται αυθεντική και ΟΧΙ ψεύτικη.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ:

 

 

Get The Right Look
Tσιμισκή 67, Θεσσαλονίκη - ☎ 2310277970

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

εξυπνα_tips_για_βαθυ_ομοιομορφο_μαυρισμα

Έξυπνα Tips Για Το Πιο Τέλειο Μαύρισμα, Με Ασφάλεια!

kalyteres_arwmatikes_kremes_swmatos_body_moisturiers_bodshine_solarium_thessaloniki_beauty_sou_scrubs_sun_tan_oils_

Οι Καλύτερες Αρωματικές Κρέμες Σώματος

devoted_creations_tanning_lotions_κρεμες_μαυρισματος_bodyshine

DEVOTED CREATIONS -Tanning Lotions/ Κρέμες Μαυρίσματος

ΣΧΟΛΙΑ

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει.