Οι Καλύτερες Λοσιόν Μαυρίσματος Με Οφέλη Για Το Δέρμα

best_tanning_lotions_with_skincare_benefits_bodyshine_blog_post

Αν θέλεις να προστατέψεις το δέρμα σου κατά το μαύρισμα και να αποκτήσεις αυτή την τέλεια λάμψη, είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσεις μια λοσιόν μαυρίσματος...

 

Στο παρακάτω άρθρο εξηγούμε τα οφέλη των λοσιόν μαυρίσματος για μαύρισμα και συζητάμε ποιος τύπος λοσιόν μαυρίσματος μπορεί να σου ταιριάζει καλύτερα!

 

Ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους για τη χρήση λοσιόν μαυρίσματος είναι το γεγονός ότι διατηρεί το δέρμα σου ενυδατωμένο.

 

Ενυδατώνοντας το δέρμα σου, το μαύρισμα σου θα είναι πιο ομοιόμορφο. Οι λοσιόν βοηθούν επίσης στην αύξηση της παραγωγής μελανίνης από το σώμα για ένα πιο γρήγορο μαύρισμα.

 

Επιπλέον, οι περισσότερες λοσιόν περιέχουν ορισμένες βιταμίνες και συσφιγκτικά συστατικά που αποτρέπουν τις ρυτίδες και τα φαινόμενα γήρανσης.

 

ΟΦΕΛΗ


Εδώ είναι μερικά από τα κύρια οφέλη της χρήσης λοσιόν μαυρίσματος:



✔️Θα ενυδατώσει το δέρμα σου: Το μαύρισμα μπορεί να στεγνώσει το δέρμα. Η χρήση μιας λοσιόν μαυρίσματος για την αναπλήρωση της υγρασίας στο δέρμα σου μπορεί να σε βοηθήσει να διατηρήσεις το δέρμα σου ενυδατωμένο και το μαύρισμα σου να φαίνεται πιο υγιές.

✔️Βοηθά το μαύρισμα πιο γρήγορα: Οι λοσιόν μαυρίσματος μπορούν να βοηθήσουν το δέρμα σου να απορροφήσει τις ακτίνες UV. Οι λοσιόν που περιέχουν τυροσίνη, ένα συστατικό που επιταχύνει την παραγωγή μελανίνης, είναι οι καλύτερες για τη δημιουργία ενός υπέροχου μαυρίσματος.

✔️Αποτρέπει τα εγκαύματα: Ορισμένες λοσιόν μαυρίσματος μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη του καψίματος, του ξεφλουδίσματος και του ανομοιόμορφου μαυρίσματος.

 

Ποια Λοσιόν Μαυρίσματος Είναι Κατάλληλη Για Εμένα;


Στο Bodyshine, διασφαλίζουμε ότι θα έχεις μια εξατομικευμένη εμπειρία μαυρίσματος με μια λοσιόν μαυρίσματος που ταιριάζει στις ανάγκες σου. Γι' αυτό διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία λοσιόν.



Devoted Creations, Australian Gold, Tan INC, Emerald Bay & 7Suns είναι μερικές μόνο από τις λοσιόν μαυρίσματος που έχουμε στη διάθεση μας για να κάνουμε την εμπειρία μαυρίσματος τέλεια.

 

Επιπλέον, έχουμε υποαλλεργικές λοσιόν για άτομα με ευαίσθητο δέρμα, λοσιόν υπεραιμίας για όσους προτιμούν λίγη ζέστη για τις συνεδρίες μαυρίσματος, ακόμη και μερικές λοσιόν που παράγουν κολλαγόνο που είναι ιδανικές τόσο για θεραπεία με κόκκινο φως όσο και για μαύρισμα με υπεριώδη ακτινοβολία.



Και τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό: οι λοσιόν μαυρίσματος βοηθούν στη βελτίωση της εμπειρίας μαυρίσματος, και στο να διαρκέσει το μαύρισμα περισσότερο.

 

ALOHA PINK™

aloha_pink_tanning_lotion_tan_asz

Η Tan Asz U δημιούργησε μια Pure έκδοση λοσιόν μαυρίσματος που προσφέρει όλα τα ίδια οφέλη για το μαυρισμένο δέρμα χωρίς την προσθήκη δυσάρεστων ουσιών - καθιστώντας την μια εξαιρετική επιλογή για ευαίσθητες επιδερμίδες.

 

Είναι 100% vegan, δεν θα βρεις parabens ή θειικά άλατα σε αυτό το μπουκάλι, αντίθετα έχει προστεθεί ένα αναγεννητικό μείγμα Βιταμίνης Ε και Ελαίων Καρύδας, Argan & Marula.

 

Διατηρεί το δέρμα εξαιρετικά ενυδατωμένο, ενώ δημιουργεί την απόλυτη φρεσκάδα των διακοπών με άρωμα καρύδας.

 

FAST TRACK 2 BLACK™

fast_track_2_black_tanning_lotion_devoted_creations

Η εντυπωσιακή σειρά συστατικών της Fast Track 2 Black περιλαμβάνει Τυροσίνη, η οποία θα απογειώσει το μαύρισμα σου.

 

Εκχυλίσματα Φλοιού Λευκού Πεύκου, Μαύρου Κυμίνου & Καφεΐνης περιποιούνται και αναζωογονούν το δέρμα, ιδανική για όσους παλεύουν με τις ατέλειες του σώματος.

 

BRONZE CONFIDENTIAL™

bronze_confidential_devoted_creations_tanning_lotion

Οι ανταμοιβές του σκούρου μαυρίσματος στην τελειότητα κάνουν την Bronze Confidential™ να αξίζει τον κόπο.

 

Εκτός από ένα βαθύ χρώμα, το Squalane™ και το Πρεβιοτικό Βιολογικό Νερό Σταφυλιού βελτιώνουν την υφή και τον τόνο του δέρματος.

 

PRISMATICA™

prismatica_tanning_lotion_devoted_creations

Μερικές φορές θέλεις να πας το μαύρισμα σου στο επόμενο επίπεδο. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η λοσιόν μαυρίσματος Prismatica™είναι η επιλογή σου.

 

Παρέχει ένα βαθύ καφέ φυσικό χρώμα που διαρκεί ανεξάρτητα από τον τόνο του δέρματος σου.

 

Εμπλουτισμένη με ένα Υπερ-Ενισχυμένο Κοκτέιλ Ηλεκτρολυτών & Vegan Κολλαγόνο, εξασφαλίζει ότι το δέρμα σου θα είναι ενυδατωμένο και απαλό όλη την ημέρα.

 

TRULY ICONIC™

truly_iconic_tanning_lotion_devoted_creations

Ο τέλειος συνδυασμός χρώματος και ενυδάτωσης στη φόρμουλα της Truly Iconic™.

 

Η ανάλαφρη αυτή κρέμα μαυρίσματος παρέχει έντονη υγρασία στο ξεραμένο δέρμα, ενώ προσφέρει ένα απαλό μαύρισμα με φυσική όψη.

 

Χρησιμοποίησε την σε κάθε συνεδρία μαυρίσματος σολάριουμ ή στον ήλιο και δες το σώμα σου να γίνεται όμορφα καφέ.

 

HARDCORE BLACK 30X

hardcore_black_australian_gold_tanning_lotion

Μια κλασική αγαπημένη, η Hardcore Black 30Χ της Australian Gold θα σε προετοιμάσει για το καλοκαίρι χωρίς καν να προσπαθήσεις πραγματικά.

 

Το Φυτικό Έλαιο και οι Μαλακτικοί Παράγοντες που περιλαμβάνονται στη φόρμουλα διατηρούν το δέρμα απαλό, λείο και σφριγηλό.

 

TAN DELIGHT

tan_delight_7suns_tanning_lotion

Παρά το γεγονός ότι είναι επιταχυντής μαυρίσματος, όταν χρησιμοποιείται σε κάθε έκθεση UV, δίνει ένα βαθύ χρώμα με την πάροδο του χρόνου.

 

Λιώνει στο δέρμα για ένα τελείωμα χωρίς ραβδώσεις και μυρίζει σαν τροπικές διακοπές.

 

Χρειάζονται 48 ώρες για να αναπτυχθεί, επομένως θα πρέπει να περιμένεις λίγο πριν δεις το τελικό αποτέλεσμα.

 

Μπορούμε να σε συμβουλεύψουμε ποια λοσιόν μαυρίσματος ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου, ώστε να έχεις μια προσαρμοσμένη εμπειρία μαυρίσματος που σίγουρα θα σε κάνει να φαίνεσαι λαμπερή και χαρούμενη.

 

Επικοινώνησε μαζί μας σήμερα για να μάθεις περισσότερα για τις λοσιόν μαυρίσματος και να κλείσεις ραντεβού.

 

BODYSHINE  #GetTheRightLook

Tσιμισκή 67, Θεσσαλονίκη

☎ 2310 277970

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

7suns_tanning_lotions_cosmetics_bodyshine_thessaloniki

7SUNS TANNING LOTIONS - Γνωρίστε Αυτές Τις Κρέμες Για Μαύρισμα!

pws_to_solarium_meiwnei_to_agxos_blog_post

Πως το Σολάριουμ Μειώνει το Άγχος

best_anti-orange_tanning_lotions_bodyshine_blog_post

9 Κρέμες Μαυρίσματος Που Δεν Θα Σε Κάνουν Πορτοκαλί

ΣΧΟΛΙΑ

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει.