7SUNS TANNING LOTIONS - Γνωρίστε Αυτές Τις Κρέμες Για Μαύρισμα!

7suns_tanning_lotions_cosmetics_bodyshine_thessaloniki

Διακριτικές αλλά αποτελεσματικές σε αρμονία με τη φύση, αυτές οι κρέμες για μαύρισμα από την 7Suns.. είναι ότι καλύτερο!


Υποστηρίζοντας τη φυσική διαδικασία μαυρίσματος, επιταχύνουν, διατηρούν το μαύρισμα και θρέφουν το δέρμα.

 ΕΠΙΤΑΧΥΝΤΕΣ 

 

Πρόκειται για μια ομάδα καλλυντικών που κάνουν το μαύρισμα να φαίνεται πιο γρήγορα, κάνοντας κάθε συνεδρία μαυρίσματος πιο αποτελεσματική.



Τα προϊόντα 7suns περιέχουν συστατικά που διεγείρουν τις φυσικές διεργασίες που συμβαίνουν στο δέρμα, ο ρόλος των οποίων είναι να αυξάνουν την παραγωγή μελανίνης.



Εμπλουτισμένες με μαλακτικά συστατικά που προστατεύουν, θρέφουν, ενυδατώνουν σε βάθος το δέρμα και έχουν αντιγηραντικές ιδιότητες.

 

Tan Delight

DARK TANNING ACCELERATOR

tan_delight_7suns_cosmetics_tanning_lotion

Η Tan Delight είναι ένας επιταχυντής μαυρίσματος που συγκεντρώνει τα αποτελέσματα των πιο ισχυρών ενεργοποιητών μαυρίσματος.

 

Αυτή η κρέμα για μαύρισμα σας επιτρέπει να αποκτήσετε πιο ομοιόμορφο και φυσικό χρώμα πιο γρήγορα και βοηθά το δέρμα σας να καταπολεμήσει τα συμπτώματα της γήρανσης του δέρματος.

 

Η σαγηνευτική φρουτώδης αρωματική της νότα παραμένει στο δέρμα σας ακόμα και πολλές ώρες μετά από μια συνεδρία μαυρίσματος, εξαλείφοντας την «οσμή μετά το μαύρισμα».

 

Τα αποτελέσματα θα γίνουν ορατά σταδιακά, εντός 48 ωρών μετά τη συνεδρία.

 

97organic Tanning Accelerator

ADVANCED ACCELERATOR

97organic_tan_accelerator_7suns_cosmetics_tanning_lotion

Η ελαφριά υφή της εξασφαλίζει άμεση απορρόφηση. Το δέρμα γίνεται αμέσως απαλό και λείο στην αφή.

 

Τα πρώτα αποτελέσματα μαυρίσματος είναι ορατά αμέσως μετά το τέλος της συνεδρίας.

 

Χάρη στα συστατικά που λειτουργούν σε βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας, διεγείροντας τη φυσική μελάγχρωση του δέρματος, το μαύρισμα βαθαίνει ακόμα και αρκετές ώρες μετά το μαύρισμα.

 

CODE Intensifier

DARK TANNING ACCELERATOR FOR MEN

CODE_intensifier_dark_tanning_accelerator_for_men_7suns_cosmetics

Επιταχυντής εντατικού μαυρίσματος για άνδρες με ανοιχτόχρωμους τόνους δέρματος.

 

Μειώνει τον χρόνο που χρειάζεται για να μαυρίσετε, φροντίζει τέλεια το χρώμα και τη λάμψη των τατουάζ και έχει αντιγηραντικές ιδιότητες. Αφήνει μια αίσθηση φρεσκάδας στο δέρμα, εξαλείφοντας τη μυρωδιά μετά το μαύρισμα.



Τα αποτελέσματα θα βαθαίνουν σταδιακά ακόμη και για έως και 48 ώρες μετά από μια συνεδρία μαυρίσματος.

 

 BRONZERS 

 

Τα Bronzers χωρίζονται σε Στιγμιαία και Σταδιακά. Τα πρώτα σας επιτρέπουν να απολαύσετε το αποτέλεσμα αμέσως μετά από μια συνεδρία μαυρίσματος, ενώ η χρήση του δεύτερου έχει ως αποτέλεσμα το μαύρισμα να βαθαίνει σταδιακά και να διαρκεί περισσότερο.



Τα προϊόντα της 7suns, συχνά συνδυάζουν και τις δύο φόρμουλες σε διάφορες αναλογίες, επιτρέποντας να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα - ένα μαύρισμα που διαρκεί και φυσικό.



Όταν επιλέγετε μια κρέμα μαυρίσματος με bronzer για εσάς, αξίζει να δώσετε προσοχή!! Η σειρά 7suns διαθέτει Bronzer για αρχάριους, για πιο προχωρημένους χρήστες καθώς και για άτομα με πιο σκούρες αποχρώσεις δέρματος ή των οποίων το δέρμα είναι απρόθυμο να μαυρίσει.

 

Stardust

INSTANT GLOWING BRONZER

stardust_tanning_lotion_7suns_cosmetics

Το αποτέλεσμα λάμψης είναι ορατό αμέσως μετά την εφαρμογή της κρέμας μαυρίσματος. Το δέρμα λάμπει με χρυσά σωματίδια, αλλά το αποτέλεσμα είναι αρκετά λεπτό για να ενισχύσει το βαθύ μπρονζέ μαύρισμα, όχι να το επισκιάσει.

 

97organic Immediate Bronzer

ADVANCED BRONZER

97organic_immediate_bronzer_7suns_cometics_tanning_lotion
Τα πρώτα αποτελέσματα είναι άμεσα - το δέρμα αποκτά ένα έντονο καφέ χρώμα και υγιή όψη.



Ως εκ τούτου, αυτή η κρέμα για μαύρισμα από τη σειρά 97organic έχει εμπλουτιστεί με ένα σύγχρονο Σύμπλεγμα Αντιρρύπανσης, το οποίο εξουδετερώνει τις βλαβερές συνέπειες των τοξινών (σκόνη, καπνός, βαρέα μέταλλα). Αποτέλεσμα; Λαμπερό, χρυσαφένιο, μαυρισμένο δέρμα κάθε μέρα.

 

Tan & Glory

ADVANCED BRONZER

tan_&_glory_7suns_cosmetics_tanning_lotion

Η Tan & Glory είναι ένα λεπτό bronzer για άτομα που εκτιμούν το διακριτικό και φυσικό μαύρισμα. Απορροφάται άμεσα και ενυδατώνει έντονα το δέρμα, καλύπτοντας το με ένα λεπτό καφέ χρώμα.



Το μπισκότο-χρώμα της κρέμας προσαρμόζεται σε κάθε τόνο δέρματος.Τα πιο θεαματικά αποτελέσματα είναι ορατά μετά από 2-3 συνεδρίες μαυρίσματος.

 

Tan Idol

ADVANCED BRONZER

tan_idol_7suns_cosmetics_tanning_lotion


Η Tan Idol είναι ένα τέλειο bronzer για όσους αρχίζουν να αναπτύσσουν το μαύρισμα τους. Αυτή η κρέμα μαυρίσματος απορροφάται γρήγορα στο δέρμα και παρέχει πλήρη φροντίδα του δέρματος, αφήνοντας το απαλό και λείο.

 

Το σαγηνευτικό της άρωμα εγγυάται μια πραγματικά εμπειρία διακοπών. Τα καλύτερα αποτελέσματα είναι ορατά μετά από 2-3 συνεδρίες μαυρίσματος.

 

Prom Queen

ULTRA DARK BRONZER

prom_queen_tanning_lotion_7suns_cosmetics
Ετοιμαστείτε για ένα κοινό. Η Prom Queen είναι ένα τέλειο προϊόν για όσους αναμένουν μεγαλύτερης διάρκειας αποτελέσματα.

 

Παρά το γεγονός ότι έχει DHA ως συστατικό, δεν αφήνει ραβδώσεις και το χρώμα παραμένει ομοιόμορφο και φυσικό ακόμα και μετά την πρώτη συνεδρία μαυρίσματος.

 

Αυτή η κρέμα μαυρίσματος αφήνει ένα σαγηνευτικό λουλουδένιο άρωμα στο δέρμα σας.

 

American Glamour

ADVANCED BLACK BRONZER

american_glamour_7suns_cosmetics_tanning_lotion

Η American Glamour είναι τέλεια για άτομα με πιο σκούρο τόνο δέρματος. Απορροφάται γρήγορα και καλύπτει ομοιόμορφα το σώμα σας με ένα αισθητό μαύρισμα.

 

Αυτή η κρέμα για μαύρισμα εξαλείφει τη λεγόμενη «οσμή μετά το μαύρισμα», δεν λερώνει τα ρούχα και προστατεύει τα τατουάζ.



Το καλύτερο αποτέλεσμα θα είναι ορατό περίπου 4-8 ώρες μετά τη συνεδρία μαυρίσματος.

 

BODYSHINE  #GetTheRightLook
Tσιμισκή 67, Θεσσαλονίκη
☎ 2310 277970

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

τα_καλυτερα_body_lotion_για_το_χειμωνα_blog_post_bodyshine

Τα Καλύτερα BODY LOTION Για Το Χειμώνα

kalyteres_arwmatikes_kremes_swmatos_body_moisturiers_bodshine_solarium_thessaloniki_beauty_sou_scrubs_sun_tan_oils_

Οι Καλύτερες Αρωματικές Κρέμες Σώματος

best_tanning_lotions_with_skincare_benefits_bodyshine_blog_post

Οι Καλύτερες Λοσιόν Μαυρίσματος Με Οφέλη Για Το Δέρμα

ΣΧΟΛΙΑ

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει.