BEST TAN EXTENDERS/MOISTURIZERS - Κρέμες Διατήρησης Μαυρίσματος

enydatikes_kremes_gia_epimhkynsh_mayrismatos_best_tan_extenders_moisturizers

Είναι αλήθεια ότι το φθινόπωρο δεν ξεκινά επίσημα μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου, αλλά ας είμαστε ρεαλιστές: Το καλοκαίρι ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

 

Αλλά τι θα απογίνει το μαύρισμα που αποκτήσατε διασκεδάζοντας στη παραλία; Γιατί να μην διατηρήσετε αυτή τη ζεστή ανάμνηση για όσο περισσότερο μπορείτε;

 

Πως θα κάνετε το μαύρισμα σας να διαρκέσει περισσότερο από τις διακοπές σας; Με κρέμες διατήρησης μαυρίσματος, φυσικά, και κάποια μυστικά που πρέπει να ξέρετε.

 

Τι Ειναι Το Tan Extender

 

Αυτό είναι βασικά ένα προϊόν περιποίησης της επιδερμίδας που επεκτείνει και ενισχύει τη διάρκεια ζωής του μαυρίσματος σας. Περιέχει επίσης ορισμένα θρεπτικά συστατικά, όπως βασικές βιταμίνες που θρέφουν την επιδερμίδα σας και τη κάνουν να φαίνεται πιο υγιής.



Για να μην αναφέρουμε ότι κάποια από αυτά τα προϊόντα προσφέρουν επίσης επαρκή προστασία έναντι της επιβλαβούς υπεριώδους ακτινοβολίας.

 

Οφελη Απο Τη Χρηση Του Tan Extender

 

Επιμηκύνει Τη Ζωή Του Μαυρίσματος

 

Ο πρωταρχικός ρόλος του είναι να "σφραγίσει" και να ενισχύσει το μαύρισμα έτσι ώστε να παρατείνει τη διάρκεια ζωής του. 

 

Μία κρέμα διατήρησης μαυρίσματος ενεργεί ως ένα επιπλέον στρώμα που αποτρέπει την αφυδάτωση και το ξεφλούδισμα της επιδερμίδας λόγω της υπερβολικής έκθεσης στον άμεσο ήλιο, κλειδώνοντας έτσι το μαύρισμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

 

Ενυδατώνει Την Επιδερμίδα

 

Όλοι γνωρίζουμε ότι απαιτούνται τα επαρκή επίπεδα υγρασίας για ένα όμορφο δέρμα. Τα περισσότερα καλλυντικά προϊόντα διατήρησης μαυρίσματος είναι ενισχυμένα με ενυδατικά συστατικά που βοηθούν στη διατήρηση της υγρασίας στην επιδερμίδα. Αυτά περιλαμβάνουν την Αλόη Βέρα και τη Βιταμίνη Β. 

 

Αναπληρώνει Τα Απαραίτητα Θρεπτικά Συστατικά Στο Δέρμα

 

Ο σκληρός ήλιος μπορεί να "ληστέψει" το δέρμα σας από θρεπτικά συστατικά. Οι κρέμες επέκτασης μαυρίσματος που είναι πλούσιες σε βιταμίνες Α και C αναπληρώνουν αυτά τα χαμένα θρεπτικά συστατικά.

 

Εκτός από τους ενυδατικούς παράγοντες, τα tan extenders προσφέρουν πληθώρα βιταμινών και αντιγηραντικών συστατικών που είναι απαραίτητα για την υγιή και νεανική όψη της επιδερμίδας.



Κάνει Το Δέρμα Σας Πιο Ζωντανό

 

Τέλος, οι κρέμες επιμήκυνσης μαυρίσματος με πρόσθετες βιταμίνες, φυσικά έλαια και οργανικά συστατικά βελτιώνουν την υφή του δέρματος σας και το κάνουν να φαίνεται πιο λαμπερό και πιο ζωντανό.

 

ti_einai_to_tan_extender_kai_poia_ta_ofelh_tou

 

Η Επιλογή Του Σωστού Tan Exntender Μπορεί Να Είναι Δύσκολη. Παρακάτω Είναι Μερικά Στοιχεία Που Πρέπει Να Λάβετε Υπόψη Κατά Την Αγορά Και Τη Χρήση Μιας Κρέμας Επιμήκυνσης Μαυρίσματος.

 

Τι Πρεπει Να Κοιταζω Οταν Επιλεγω Ενα Tan Extender 


ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

 

Κάθε γυναίκα έχει μια μοναδική επιδερμίδα. Με άλλα λόγια, η διαφορετική υφή και το χρώμα του δέρματος απαιτούν διαφορετικά προϊόντα και συστατικά. Η εύρεση της κατάλληλης κρέμας επέκτασης μαυρίσματος για την επιδερμίδα σας θα βοηθήσει το προϊόν να λειτουργήσει καλύτερα και πιο αποτελεσματικά για εσάς.


ΜΑΡΚΑ

 

Με τα πολυάριθμα tan extenders στην αγορά, είναι απαραίτητο να τα φιλτράρετε έχοντας επαρκή γνώση της μάρκας. Η επιλογή μιας γνωστής μάρκας μπορεί να κάνει τη διαφορά. Μόνο τότε μπορείτε να επιτύχετε καλύτερα αποτελέσματα.


ΣΥΣΤΑΣΗ

 

Η κατανόηση της σύνθεσης και των συστατικών της κρέμας επιμήκυνσης μαυρίσματος πριν από την αγορά είναι σημαντική.

 

Για άτομα με αλλεργίες ή ευαίσθητο δέρμα, η κατανόηση των συστατικών γίνεται ακόμη πιο απαραίτητη, καθώς ορισμένες χημικές ουσίες μπορούν να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις.

 

Μια καλή ενυδατική κρέμα πρέπει να μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη στην επιδερμίδα. Μεταξύ αυτών είναι η επέκταση του μαυρίσματος, η ενυδάτωση και η θρέψη του δέρματος.


ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

 

Ο τρόπος με τον οποίο εφαρμόζεται τη λοσιόν σας καθορίζει την υφή που θα πρέπει να επιλέξετε. Γενικά όσο πιο παχύρρευστη είναι η υφή μιας κρέμας τόσο πιο ενυδατική είναι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κολλάει στην επιδερμίδα και να μην απορροφάτε ευκόλα.

 

ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

 

Τέλος, πρέπει επίσης να συνυπολογίσετε το χρώμα του δέρματος σας. Αν και πλεόν τα περισσότερα tan extenders ταιριάζουν σε όλους τους τύπους δέρματος, κάποια από αυτά μπορεί να περιέχουν χρώμα για την ενίσχυση του μαυρίσματος, κάτι που δεν θα ταίριαζε σε μια ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα γιατί υπάρχει πιθανότητα να αφήσει λεκέδες.

 

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ 7 ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗΣ ΜΑΥΡΙΣΜΑΤΟΣ

 

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο, ότι η επιδερμίδα που είναι πιο υγιής και πιο ενυδατωμένη θα κρατήσει το μαύρισμα για πολύ περισσότερο.

 

Οι κρέμες επιμήκυνσης μαυρίσματος εμπλουτίζουν το δέρμα σας με όλα τα θρεπτικά συστατικά, τις βιταμίνες και την υγρασία που χάνονται κατά την έκθεση στον ήλιο ή στο σολάριουμ. 

 

Μια ενυδατική κρέμα τέτοιου είδους πρέπει να εφαρμόζεται μετά από κάθε έκθεση στον ήλιο, ανεξάρτητα από τον τύπο του δέρματος σας ή το στάδιο του μαυρίσματος σας. Είναι απαραίτητο να αναπληρώνετε τα χαμένα θρεπτικά συστατικά και την υγρασία για να διατηρήσετε το μαύρισμα για περισσότερο.

 

1. SALWATER SUNDAYS™

 

Κατασκευασμένη με περηφάνια στις ΗΠΑ, η  Saltwater Sundays™ είναι ένα από τα καλύτερα vegan προϊόντα για τη διατήρηση μαυρίσματος στην αγορά! 

 

Με ένα βιολογικό μείγμα ελαίων αλόης και καρύδας, θαλασσινό αλάτι και φυτικά εκχυλίσματα μέντας και πράσινου τσαγιού, θα επεκτείνει το μαύρισμα σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

 

Ανεξάρτητα αν έχετε λιπαρό, ξηρό, ευαίσθητο ή επιρρεπές στην ακμή δέρμα, αυτό το προϊόν είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

 

  • Κατάλληλη Για Όλους Τους Τύπους Δέρματος
  • Vegan Φόρμουλα/ Υποαλλεργική/ Χωρίς Γλουτένη

 

2. BOURBON & HONEY™

 

Εκτός από την προστασία του μαυρίσματος σας, η ενυδατική κρέμα  Bourbon & Honey™ ανακουφίζει και αναζωογονεί άμεσα το ξηρό και ευαίσθητο δέρμα με έλαιο ταμανού.

 

Διαμορφώνεται με βιολογικά εκχυλίσματα σίτου, πρωτεΐνης βρώμης, και μελιού, τα οποία μαλακώνουν το δέρμα σας χωρίς να αφήνουν αίσθηση λιπαρότητας.

 

Τα ισχυρά αντιγηραντικά εκχυλίσματα αλθαίας θρέφουν το δέρμα σας με υψηλά επίπεδα αντιοξειδωτικών. Έχει ένα μοναδικό άρωμα μελιού και μπέρμπον που τη καθιστά ιδανική για το κορίτσι που του αρέσει να ζει τη ζωή στα άκρα.

 

  • Ιδανική Για Ξηρό & Ευαίσθητο Δέρμα
  • Μη Λιπαρή Υφή

 

3. SEASIDE SUNSET™

 

Η ενυδατική κρέμα διατήρησης μαυρίσματος Seaside Sunset™ έρχεται σε ένα συμπαγές και εύχρηστο μπουκάλι συμπίεσης και αντλίας, ώστε να έχετε τη σωστή ποσότητα με κάθε αντλία.

 

Με ισχυρή αντιγηραντική δράση των εκχυλισμάτων καραμπόλας, φυκιών και λωτού, μειώνει την εμφάνιση ρυτίδων και λεπτών γραμμών χαρίζοντας ορατά πιο ομαλή επιδερμίδα.

 

Περιλαμβάνει όλα τα πλεονεκτήματα μιας ενυδατικής κρέμας μαζί με την επέκταση του μαυρίσματος, και σας προσφέρει το καλύτερο και των δύο προϊόντων. Έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το δέρμα σας είναι καλά χέρια!

 

  • Ισχυρή Αντιγηραντική Δράση
  • Περιέχει Βιταμίνη C

 

4. CORAL COLADA™

 

Εμπνευσμένη από το Πουέρτο Ρίκο, τη γη του ηλιοβασιλέματος, των υπέροχων κοραλλιογενών υφάλων και των παραλιών, αυτή η κρέμα επέκτασης μαυρίσματος σας προσφέρει τα καλύτερα με φυσικά συστατικά όπως τα μούρα Acai και η aloe vera.

 

Είναι σίγουρο ότι θα σας δώσει το απαλό, λαμπερό δέρμα που ονειρεύεται κάθε γυναίκα.

 

Η μοναδική φόρμουλα αυτής της κρέμας επιμήκυνσης μαυρίσματος εμποδίζει το μαύρισμα σας να ξεθωριάσει, ενώ ενυδατώνει επίσης την επιδερμίδα και επιδιορθώνει τις βλάβες που προκαλούνται από την υπεριώδη ακτινοβολία.

 

  • Ενυδατώνει & Επιδιορθώνει Το Δέρμα
  • Σχεδιασμένη Για Το Ευαίσθητο Δέρμα ή Για Αυτό Με Αλλεργία Στον Ήλιο

 

5. CROWN OF GOLD™

 

Η υγρασία, ο ήλιος και το αλμυρό νερό μπορούν να καταστρέψουν εντελώς το μαύρισμα σας. Αλλά περιμένετε, υπάρχει ελπίδα!

 

Ενισχυμένη με κράνμπερι και έλαιο καρυδιού, η ενυδατική κρέμα επιμήκυνσης μαυρίσματος Crown of Gold™ διατηρεί το δέρμα σας ενυδατωμένο όλη την ημέρα.

 

Το επαναστατικό της μείγμα Golden Glow Bronzers ενισχύει το μαύρισμα και το διατηρεί για περισσότερο, ενώ τα Light Reflectors που περιέχει χρησιμοποιούν το φυσικό χρώμα της επιδερμίδας για να αναπτύξουν το μαύρισμα σας.

 

  • Τα Golden Glow Bronzers Χαρίζουν Στο Δέρμα Σας Το Λαμπερό, Ζεστό Χρώμα Του Ήλιου Όλο Το Χρόνο
  • Με Κράνμπερι & Έλαιο Καρυδιου Για Μέγιστη Ενυδάτωση

 

tan_extender_moisturizer_crown_of_gold_devoted_creations_bodyhsine

6. SUGAR & SUEDE™

 

Η Sugar & Suede™ έχει σχεδιαστεί για όλους τους τύπους δέρματος. Κάνει θαύματα σε όλους τους τόνους επιδερμίδας και βοηθά το μαύρισμα να διαρκέσει περισσότερο χωρίς να εκτίθεται το δέρμα σας στις επιβλαβείς ακτίνες UV.

 

Πλόυσια σε θρεπτικά συστατικά όπως τα βούτυρα καριτέ και κακάο, και ενισχυμένη με εκχύλισμα λευκής σημύδας, παρέχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και προστατεύει το ευαίσθητο δέρμα.

 

Όντας 100% φυσική σύσταση, αυτό το προϊόν είναι η ιδανική λύση περιποίησης δέρματος για άτομα που είναι επιρρεπή σε αλλεργίες.

 

  • Χωρίς Parabens/ Χωρίς Γλουτένη/ Χωρίς Ξηρούς Καρπούς/ Sulfate Free
  • Κατάλληλη Για Άτομα Με Αλλεργίες & Ευαίσθητο Δέρμα

 

7. LOVE & LEMONADE™

 

Με τη Love & Lemonade™, η διατήρηση της χάλκινης όψης του καλοκαιριού μόλις έγινε πιο εύκολη!

 

Η μοναδική της φόρμουλα με αλόη, βιταμίνη C και εκχύλισμα αγγουριού ενυδατώνει, δροσίζει την επιδερμίδα και ενισχύει την παραγωγή φυσικών ελαίων.

 

Αυτή η κρέμα διατήρησης μαυρίσματος σας αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα λεμονιού που σίγουρα θα σας κάνει να νιώσετε σαν τροπική πριγκίπισσα ενώ θα "ανακουφίσει" το δέρμα μετά από την έκθεση του στην ηλιακή ακτινοβολία!

 

  • Ενυδατώνει Το Δέρμα & Ενισχύει Την Παραγωγή Φυσικών Ελαίων
  • Με Ευχάριστο Άρωμα Λεμονιού
  • Χαρίζει Αίσθηση Δροσιάς Μετά Την Έκθεση Στον Ήλιο

 

FAQ - Συχνες Ερωτησεις

 

Q Πώς η αλόη κάνει το μαύρισμα να διαρκεί περισσότερο;

A Έχει εξαιρετικές ενυδατικές ιδιότητες, καθώς κλειδώνει την υγρασία και κατ' επέκταση βοηθά στη διατήρηση του μαυρίσματος σας για περισσότερο.

 

Q Τι πρέπει να βάζω στο δέρμα μου μετά την ηλιοθεραπεία ή το σολάριουμ;

A Δεδομένου ότι το δέρμα σας εκτίθεται σε ακτίνες UV, η ενυδάτωση του αμέσως μετά είναι απαραίτητη. Οι ενυδατικές κρέμες, ειδικά αυτές που περιέχουν αλόη βέρα, βοηθούν στην ενυδάτωση της επιδερμίδας και κάνουν το μαύρισμα να φαίνεται πιο λαμπερό.

 

Q Λειτουργούν πραγματικά οι ενυδατικές κρέμες επιμήκυνσης μαυρίσματος;

A Ναι το κάνουν! Αυτό οφείλεται στην ικανότητα τους να παρέχουν τις απαραίτητες βιταμίνες και άλλα θρεπτικά συστατικά στην επιδερμίδα τα οποία την βοηθούν να παραμένει ενυδατωμένη και να μην χάνει το χρώμα της.

 

Q Μπορώ να ξυριστώ μετά από το self tan;

A Ναι, μπορείτε, αλλά σας συνιστούμε να περιμένετε μία ή δύο ημέρες πριν το ξύρισμα. Το ξύρισμα αμέσως μετά το μαύρισμα μπορεί να κάνει το χρώμα να ξεθωριάσει πολύ νωρίτερα από ότι συνήθως.

 

Q Πόσος χρόνος χρειάζεται για να εμφανιστεί το μαύρισμα του σολάριουμ;

Το σολάριουμ είναι ένας από τους γρηγορότερους τρόπους μαυρίσματος. Το μαύρισμα που θα αποκτήσετε στο σολάριουμ διαρκεί όσο το φυσικό μαύρισμα που θα είχατε κάνοντας ηλιοθεραπεία.

 

Τα Tan Extenders είναι εξειδικευμένες λοσιόν μαυρίσματος που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν ακριβώς αυτό που λέει το όνομα τους: Επέκταση Της Διάρκειας Ζωής Του Μαυρίσματος Σας.

 

ΠΡΟΤΕIΝΟΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ:

 

 

Your Sunmaker
Tsimiski Str 67 - ☎ 2310277970

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

oi_kalyteres_enydatikes_kremes_kai_after_sun_lotions

Οι 9 Καλύτερες Ενυδατικές Κρέμες & After Sun

kalyteres_arwmatikes_kremes_swmatos_body_moisturiers_bodshine_solarium_thessaloniki_beauty_sou_scrubs_sun_tan_oils_

Οι Καλύτερες Αρωματικές Κρέμες Σώματος

tips_solarium_poy_prepei_na_akolouthiseis_bodyshine

11 SOLARIUM TIPS Που Πρέπει Να Ακολουθήσεις

ΣΧΟΛΙΑ

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει.