Self Tan: TOP Μαύρισμα Χωρίς Ήλιο! - Κρέμα Αυτομαυρίσματος

self-tan-kremes-automaurismatos-bodyshine-solarium

Μαυρισμενη επιδερμιδα χωρις να εκτεθειτε ουτε μια ωρα στον ηλιο; Κι ομως γινεται!

 

Fake It Till You Make It! Όλες θέλουμε ένα ελαφρύ μαύρισμα. Αν όμως δεν θέλετε να εκθέσετε την επιδερμίδα σας στις ακτίνες του ήλιου, αλλά επιθυμείτε αυτή την ηλιοκαμένη όψη, ο πιο γρήγορος τρόπος είναι ένας: Self Τan 

 

To Self Tan είναι μία από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους μαυρίσματος που μπορεί να σας χαρίσει το επιθυμητό μαύρισμα, χωρίς την έκθεση στον ήλιο και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. 

 

Παρόλα αυτά, η τέχνη του self tan μπορεί να είναι δύσκολη, για αυτό πρέπει να είστε εφοδιασμένες με τα σωστά προϊόντα και εργαλεία.

 

Μπορείτε να το εφαρμόσετε πανεύκολα στο σπίτι, όμως θα πρέπει να γνωρίζετε κάποια σημαντικά tips για να πετύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα!

 

Τα προϊόντα αυτομαύρισματος θα τα συναντήσετε σε μορφή λοσιόν, κρέμας ή mousse.

 

Οι κρέμες μαυρίσματος καθώς και οι mousse μαυρίσματος έχουν άμεσα αποτελέσματα, δρουν στιγμιαία και δεν προκαλούν βλάβες και φθορές στο δέρμα, ενώ σας δίνουν την δυνατότητα να καθορίσετε την ένταση του χρώματος που εσείς επιθυμείτε. 

 

Το self tan αποτελεί μια εναλλακτική λύση για όλες εσάς που θέλετε να μαυρίσετε αλλά δεν προλαβαίνετε ή αποφεύγετε τον ήλιο (και πολύ καλά κάνετε).

 

Παρακάτω θα μάθετε περισσότερα για τα καλλυντικά μαυρίσματος χωρίς ήλιο, πώς λειτουργούν αυτά τα self tan προϊόντα καθώς και τη μέθοδο της σωστής εφαρμογής τους για 100% επιτυχία στα αποτελέσματα σας.

 

kremes_aytomayrismatos_self_tan_bodyshine_solarium

 

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ SELF TAN

 

Τα προϊόντα μαυρίσματος χωρίς ήλιο, γνωστά και ως αυτομαυριστικά, sunless ή self tan, μπορούν να σας δώσουν το βαθύ, σκούρο μαύρισμα που επιθυμείτε μέσα σε μία μέρα, χωρίς να χρειάζεται να εκτεθείτε στις καταστροφικές ακτίνες του ήλιου.

 

Αρχικά ας μιλήσουμε για τον μηχανισμό πίσω από τα self tan που δημιουργούν την εμφάνιση του μαυρισμένου δέρματος.

 

Το δραστικό συστατικό σε όλα τα προϊόντα μαυρίσματος είναι η διυδροξυακετόνη. Επίσης γνωστό ως DHA, είναι ένας απλός υδατάνθρακας που μπορεί να προέρχεται είτε χημικά είτε από φυσικές πηγές όπως τεύτλα και ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο.

 

Όταν εφαρμόζετε ένα προϊόν που περιέχει DHA, αντιδρά με τα αμινοξέα στο επιφανειακό στρώμα του δέρματος σας. Αυτό δημιουργεί χρωστικές ουσίες που ονομάζονται μελανοειδείς, και ως αποτέλεσμα το δέρμα σας σκουραίνει και προσομοιώνει ένα μαύρισμα.



Αυτή η διαδικασία είναι γνωστή ως «αντίδραση Maillard». Ξεκινά εντός δύο έως τεσσάρων ωρών μετά την εφαρμογή του self tan και συνεχίζει έως και 72 ώρες.



Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα αντιληφθείτε τη διακριτική μυρωδιά του προϊόντος, λόγω της χημικής αντίδρασης που λαμβάνει χώρα. (ΟΛΑ τα προϊόντα DHA την παράγουν, απλά οι εταιρείες προσθέτουν διαφορετικά αρώματα για να να την καλύψουν).



Το μαύρισμα που προκύπτει μπορεί να διαρκέσει 10 ημέρες, αλλά θα αρχίσει να ξεθωριάζει μέσα σε τρεις έως επτά ημέρες καθώς φυσικά τα νεκρά κύτταρα αποβάλλονται από το δέρμα σας.

 

ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΤΟ SELF TAN

 

Τα προϊόντα μαυρίσματος χωρίς ήλιο θεωρούνται γενικά ασφαλείς εναλλακτικές λύσεις μαυρίσματος, αρκεί να χρησιμοποιούνται σύμφωνα με τις οδηγίες.



Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) ενέκρινε το DHA για εξωτερική εφαρμογή στο δέρμα. Ωστόσο, η FDA δηλώνει ότι το DHA δεν πρέπει να εισπνέεται ή να εφαρμόζεται σε περιοχές της επιδερμίδας που καλύπτονται από βλεννογόνους, συμπεριλαμβανομένων της μύτης, των χειλιών, ή της περιοχής γύρω από τα μάτια.



Αν χρησιμοποιήσετε ένα προϊόν μαυρίσματος, ακολουθήστε τις οδηγίες στην ετικέτα και μην βάλετε το προϊόν στα μάτια, τη μύτη ή το στόμα σας.

self_tan_sunless_tanning_kremes_ayytomayrismatos_bodyshine

 

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ SELF TAN!

 

How to: ΠΩΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΤΟ SELF TAN 

 

Do it Like A Pro!

Πριν την εφαρμογή του αυτομαυριστικού προετοιμάστε σωστά την επιδερμίδα σας.   

Σημεία στα οποία πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή: Στο εσωτερικό των ποδιών, ανάμεσα στα δάχτυλα και στους αγκώνες.

1. Απολέπιση πρώτα - Για να έχει το χρώμα μεγαλύτερη διάρκεια.

 

Χρησιμοποιήστε ένα σφουγγάρι ή ένα προϊόν απολέπισης για να αφαιρέσετε τα νεκρά κύτταρα του δέρματος. Επιμείνετε σε περιοχές με παχύ δέρμα, όπως τα γόνατα, τους αγκώνες και τους αστραγάλους σας. 

 

2. Ενυδάτωση - Για να εξασφαλίσετε πως το self tan δε θα εισχωρήσει σε λεπτές γραμμές της επιδερμίδας δημιουργώντας σκούρα σημάδια.

 

Επίσης, εφαρμόστε λίγη ενυδατική λοσιόν στα γόνατα, τους αγκώνες και τους αστραγάλους σας, έτσι ώστε το self tan να μην κολλήσει στις ρωγμές.

 

3. Εφαρμόστε μικρές ποσότητες ομοιόμορφα σε μεγάλα μέρη του σώματος, αποφεύγοντας αρχικά τα γόνατα, τους αγκώνες και τους αστραγάλους.

 

Ξεκινήστε με μικρές κυκλικές κινήσεις, πρώτα στα μπράτσα, στο στήθος, την κοιλιά και τα πόδια, ενώ θα χρειαστείτε βοήθεια για την πλάτη.

Στους αγκώνες και τα γόνατα χρειάζεται μικρότερη ποσότητα self tan.

 

4. Απλώστε ομοιόμορφα και καλά.

 

Πάρτε το χρόνο σας εδώ. Βεβαιωθείτε ότι η κρέμα ή mousse μαυρίσματος απλώνεται καλά και ομοιόμορφα. Εφαρμόστε την προσεκτικά γύρω από τις μασχάλες, μπροστά και πίσω, και κατά μήκος της εσωτερικής περιοχής του βραχίονα. 

 

5. Σκουπίστε τις προβληματικές περιοχές.



Αν παρατηρήσετε ότι χρησιμοποιήσατε μια μεγάλη ποσότητα προϊόντος στα γόνατα, τους αγκώνες ή τους αστραγάλους γιατί μερικές φορές αυτό συμβαίνει κατά την εφαρμογή, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πάρετε ένα υγρό πανί  και να τα σκουπίσετε πριν απορροφηθεί το αυτομαυριστικό.



6. Πλύνετε καλά τα χέρια σας, τρίβοντας το εσωτερικό της περιοχής του καρπού και μεταξύ των δακτύλων.



Αν δεν θέλετε πορτοκαλί παλάμες, θα πρέπει να πλύνετε αμέσως τα χέρια σας. Στεγνώστε καλά τις παλάμες, αποφεύγοντας τις πλάτες των χεριών σας, ώστε να μην τρίψετε τη λοσιόν μαυρίσματος που εφαρμόσατε εκεί.

Στη συνέχεια, τρίψτε στη βάση της παλάμης του χεριού και της περιοχής του καρπού σας, όπου το αυτομαυριστικό τείνει να συσσωρεύεται.

Μπορείτε ακόμη και να πάρετε ένα υγρό πανί και καθαρίσετε το εσωτερικό των δακτύλων. Απλά μην το τρίβετε πάνω από τα δάχτυλά σας.



7. Αφήστε το σώμα σας να στεγνώσει καλά πριν ντυθείτε.

 

Μην βιαστείτε να καλύψετε το σώμα με ρούχα.

Τα περισσότερα αυτομαυριστικά δεν λεκιάζουν τα ρούχα, αλλά είναι καλύτερο να αφήσετε το δέρμα σας να στεγνώσει καλά πριν ντυθείτε, έτσι ώστε να μην χαλάσετε όλη τη σκληρή δουλειά σας.

*Χρησιμοποιήστε γάντια για την ομοιόμορφη εφαρμογή του self tan.

 

Όταν ο καιρός και οι υποχρεώσεις δεν σας επιτρέπουν να μαυρίσετε, τη λύση έρχεται να δώσει το self tan! 

 

Αποκτήστε την πολυπόθητη bronze επιδερμίδα μόνες σας στο σπίτι, χωρίς να χρειαστεί να εκτεθείτε στον ήλιο! 

 

Τα Self Τan έχουν πλέον μεγαλύτερη αντοχή και δίνουν άψογο αποτέλεσμα.

 

Αποτελούν την ιδανική επιλογή για να αποκτήσετε γρήγορα ένα μπρούτζινο χρώμα με φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς τις παρενέργειες του παρελθόντος όπως το λέκιασμα στα ρούχα και την πορτοκαλί απόχρωση.

 

Προσοχη!

 

Η μέθοδος του αυτομαυρίσματος δεν σας προστατεύει από τον ήλιο. Επομένως θα πρέπει να χρησιμοποιείται πάντα αντηλιακό.

 

Θέλετε ένα self tan που δεν θα φαίνεται "ψεύτικο" και δεν λεκιάζει στα ρούχα; Αυτή η καινούργια αυτομαυριστική σύνθεση υπόσχεται ένα όμορφο μαύρισμα που δεν διαφέρει από αυτό που αποκτάτε κάνοντας ηλιοθεραπεία ή σολάριουμ.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ:

 


Your Sunmaker
Tσιμισκή 67, Θεσσαλονίκη - ☎ 2310277970

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

h_kalyterh_krema_mayrismatos_best_tanning_lotion_bodyshine

Μάθε Για Την Καλύτερη Κρέμα Για Μαύρισμα! - BEST TANNING LOTION

kalyteres_arwmatikes_kremes_swmatos_body_moisturiers_bodshine_solarium_thessaloniki_beauty_sou_scrubs_sun_tan_oils_

Οι Καλύτερες Αρωματικές Κρέμες Σώματος

diatirisi_mayrismatos_enydatikes_kremes_after_sun

Διατήρηση Μαυρίσματος: THE BEST AFTER SUN & BODY LOTIONS

ΣΧΟΛΙΑ

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει.