ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BODYSHINE

Το concept Solarium Thessaloniki Bodyshine είναι μοναδικό και όμοιο του δεν υπάρχει στην Ελλάδα, καλύπτοντας το κενό για ασφαλές, φυσικό και τέλειο μαύρισμα.

 

Η τεχνολογία του Solarium Thessaloniki Bodyshine έρχεται στην Ελλάδα από την Γερμανία όπου οι υπηρεσίες τεχνητού μαυρίσματος είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς εδώ και δεκαετίες. Καθώς ο δερματότυπος των λαών της Βόρειας Ευρώπης είναι πολύ πιο ευαίσθητος σε σύγκριση με αυτόν της μεσογείου.

 

Οι συνέταιροι μας στην Γερμανία αναπτύσσουν εδώ και δεκαετίες ασφαλή συστήματα προστασίας έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού.

 

Αναγνωρίζοντας αυτή την ανάγκη εφαρμόζουμε τις αυστηρότερες προδιαγραφές στο ασφαλές μαύρισμα και το αποτέλεσμα μας δικαιώνει, καθώς οι ευχαριστημένοι πελάτες μας αναγνωρίζουν τη διαφορά και πληθαίνουν διαρκώς.

 

Γιατί?

Στο ξεκίνημα μας και ύστερα από εκτενείς ποιοτικές και ποσοτικές έρευνες, διαπιστώσαμε το κενό στην ελληνική αγορά μέσα από τις αρνητικές εμπειρίες σχετικά με το τεχνητό μαύρισμα. Αναλύοντας τα αποτελέσματα των ερευνών διαπιστώσαμε ότι ο λόγος της δυσπιστίας οφείλεται στο χαμηλό επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών στην Ελλάδα.

 

Παλαιά μηχανήματα, πλημμελώς συντηρημένα, η αμάθεια αλλά και η απουσία αποτελέσματος πολλές φορές για των καταναλωτή είναι οι λόγοι της δυσπιστίας.

 

Οι κλιματικές αλλαγές ωστόσο, όπως η τρύπα του όζοντος και ο επικίνδυνος πλέον ελληνικός ήλιος φέρνουν την ανάγκη για τεχνητό μαύρισμα σε πρώτο πλάνο και στην Ελλάδα.

 

Τι ΔΕΝ θα βρείτε στα BodyShine?

 • Τυποποιημένη προσέγγιση του πελάτη ως προς τον χρόνο της συνεδρίας του,
 • Πελάτη να κάνει κάθε μέρα solarium,
 • Επικίνδυνες λάμπες που έχει παρέλθει ο χρόνος ζωής του αφού το λογισμικό της BodyShine επιβάλλει την αλλαγή τους,
 • Έλλειψη αποτελέσματος,
 • Πορτοκαλί αποχρώσεις στο μαύρισμα σας,
 • Περιπτώσεις εγκαυμάτων.

 

Θα βρείτε όμως:

 • Το μοναδικό δίκτυο καταστημάτων Solarium με ρυθμιστή στην Ελλάδα.
 • Τεχνολογία 4ης γενιάς ασφαλέστερη από τη συμβατική ηλιοθεραπεία.
 • Κατάρτιση εξατομικευμένου προφίλ που υποδεικνύει τον χρόνο, την ένταση λειτουργίας και τα όρια που έχει το δέρμα σας.
 • Φυσικό αποτέλεσμα, Διαφάνεια, και τις χαμηλότερες χρεώσεις της αγοράς με διαφορά.

 

  The BodyShine Difference

   

  Όλοι γνωρίζουμε τις συνέπειες της παρατεταμένης παραμονής μας στον ήλιο. Η τρύπα του όζοντος άλλα και η υπερβολή βάζουν σε κίνδυνο την υγεία του δέρματος μας και όχι μόνο.

   

  Ο λόγος είναι ότι κατά την έκθεση μας σε ισχυρό ηλιακό φως δεχόμαστε μεγάλες ποσότητες UV-B. Το Solarium Thessaloniki BodyShine χρησιμοποιώντας τεχνολογία τέταρτης γενιάς εκπέμπουν μόνο την κατάλληλη ποσότητα ακτινοβολίας για μαύρισμα.

   

  Το προηγμένο σύστημα του Solarium Thessaloniki BodyShine είναι πιο ασφαλές από τον ήλιο για τον εξής λόγο: Υπάρχουν 2 ειδών ακτινοβολίες: η UV-A και η UV-B. Το δέρμα χρειάζεται μια μικρή δόση ακτινοβολίας UV-B για να ενεργοποιηθεί η μελανίνη του δέρματος. Ο ήλιος αντίθετα περιέχει σε μεγάλη ποσότητα αυτή τη μορφή ακτινοβολίας με αποτέλεσμα να καιγόμαστε.

   

  Ένα σύγχρονο Solarium, όπως το Solarium Thessaloniki BodyShine έχει εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα της UV-B ακτινοβολίας και σε μεγαλύτερο ποσοστό την ακτινοβολία UV-A ώστε το μαύρισμα να είναι ασφαλές ,φυσικό και απλά τέλειο… Παράλληλα το σωστό φυσικό μαύρισμα έχει μια σειρά θετικών επιδράσεων στο οργανισμό όταν φυσικά δεν γίνεται αλόγιστα… Οι υπερβολές εξάλλου δεν επιτρέπονται στα Solarium Thessaloniki Bodyshine.

   

  Βιταμίνη D

   

  Το Solarium είναι ιδανικό για ανθρώπους με πανάδες και δυσχρωμίες που έχουν δημιουργηθεί από τον ήλιο. Αυξάνεται η παραγωγή βιταμίνης D από τον οργανισμό όπως και την παραγωγή ασβεστίου.

   

  Ενδείκνυται θεραπευτικά σε άτομα που πάσχουν από οστεοπόρωση. Δημιουργεί ένα καλό αμυντικό σύστημα στο σώμα, ενάντια στις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, ιδιαίτερα πριν εκτεθούμε στον καλοκαιρινό ήλιο.

   

  Ο οργανισμός παράγει περισσότερη βιταμίνη D3, που είναι ιδιαίτερη σημαντική χάρη στην ευεργετική της δράση. Η Έκθεση μας σε ηλιακή ακτινοβολία ή υποκατάστατο αυτής όπως το solarium με επίβλεψη και καθοδήγηση βοηθά στην έκκριση σεροτονίνης και ενδορφινών, που μας θωρακίζουν απέναντι σε λοιμώξεις. Ωφελεί αυτούς με υψηλή πίεση , αφού την κρατάει σε φυσιολογικά επίπεδα. Βοηθά στο να διατηρήσουμε χαμηλά την χοληστερίνη μας.

   

  Οι Πελάτες Μας

   

  Όσοι επιθυμούν ένα φυσικό χρώμα χωρίς συμβιβασμούς στην υγεία τους. Άντρες και γυναίκες με πολύ λευκή επιδερμίδα που καίγονται στον καλοκαιρινό ήλιο και δεν μαυρίζουν.

   

  Επιδερμίδες που ξεφλουδίζονται πριν μαυρίσουν. Πελάτες με δερματολογική σύσταση πριν βγουν στη παραλία.

   

  Franchise System

   

  Η οργάνωση της επιχείρησης είναι αυτή που εξασφαλίζει μια υψηλή ποιότητα στις υπηρεσίες της. Οι επενδύσεις σε τεχνολογία αλλά και σε ανθρώπινο δυναμικό υψηλής επαγγελματικής στάθμης είναι ο κύριος αναπτυξιακός άξονας της BodyShine.

   

  Η ανάπτυξη δικτύου καταστημάτων με τη μέθοδο της δικαιόχρησης είναι πολυεπίπεδη και διαρκής ως προς:

   

  Τον εξοπλισμό με το σύστημα των Steps Ρυθμιστές (bodyguards) της Beckmann αποκλειστικά και μόνο σε BodyShine.

   

  • Το CRM (EMS SOFTWARE)
  • Την Εταιρική Εικόνα και Ταυτότητα
  • Την Εκπαίδευση Franchisee Μοντέλα χρηματοδότησης και απόσβεσης της επένδυσης. 
  • Τη συμβουλευτική και ανάπτυξη υπηρεσιών πέρα του τεχνητού μαυρίσματος. 
  • Το Retail με τη μεγαλύτερη γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων Β2Β solutions marketing.

   

  Your Sunmaker
  Tsimiski Str 67