Επιλέγοντας Το Σωστό Tanning Club: SOLARIUM THESSALONIKI

solarium_thessaloniki_bodyshine_σολαριουμ_θεσσαλονικη_

Λαχταράτε αυτό το σοκολατένιο μπρονζέ χρώμα αλλά δεν έχετε το χρόνο ή τον κατάλληλο καιρό για ηλιοθεραπεία;

 

Η αναζήτησή σας τελειώνει εδώ!

 

Το Bodyshine Solarium Thessaloniki, είναι το πιο αξιόπιστο καταφύγιο μαυρίσματος της Θεσσαλονίκης από το 2007. Με πάνω από 14 χρόνια απαράμιλλης εμπειρίας, τελειοποιήσαμε την τέχνη του τέλειου μαυρίσματος.

 

Στο Bodyshine Solarium, προσφέρουμε περισσότερα από απλό μαύρισμα, προσφέρουμε μια εξαιρετική εμπειρία. Έχετε βαρεθεί να κυνηγάτε τον ήλιο και να ξαπλώνετε με τις ώρες ώστε να έχετε αυτό το τέλειο μαύρισμα;

 

Στο Bodyshine Solarium, βοηθάμε τους πελάτες μας να επιτύχουν την επιθυμητή μπρονζέ λάμψη τους με ασφάλεια και άνεση για πάνω από μια δεκαετία.

 

Με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό μας, μια ποικιλία από λοσιόν μαυρίσματος και επιλογές αυτομαυρίσματος, μπορείτε να απολαύσετε μια ηλιόλουστη εμφάνιση όλο το χρόνο.

 

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ;

 

1. ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

 

Όταν μπαίνεις στο Bodyshine Solarium, μπαίνεις σε έναν κόσμο τεχνογνωσίας στο μαύρισμα που συνεχίζει το έργο του για περισσότερο από μια δεκαετία.

 

Η ομάδα μας δημιουργεί το τέλειο μαύρισμα για τους πολύτιμους πελάτες μας από το 2007, καθιστώντας μας τον προορισμό σας για όλα όσα σχετίζονται με το μαύρισμα.

 

Η πολυετής εμπειρία μας σημαίνει ότι κατανοούμε τις μοναδικές ανάγκες σας και έχουμε τη γνώση για να επιτύχουμε τα επιθυμητά σας αποτελέσματα.

 

 

2. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

 

Αναγνωρίζουμε ότι ένα μηχάνημα δεν ταιριάζει σε όλες τις ανάγκες όταν πρόκειται για μαύρισμα.

 

Γι' αυτό προσφέρουμε μια εκτενή γκάμα από τέσσερα προσεκτικά επιλεγμένα διαφορετικά μηχανήματα σολάριουμ, καθένα σχεδιασμένο για να καλύπτει τις εκάστοτε προτιμήσεις σας:

 

LUXURA X10 HAPRO

 

Η τέλεια επιλογή για αρχάριους στο μαύρισμα ή για όσους έχουν ευαίσθητο δέρμα που προτιμούν μια απαλή, σταδιακή λάμψη. Είναι ξαπλωτό μηχάνημα και χάρη στις καμπύλες που έχει το τούνελ του μηχανήματος, είναι η κατάλληλη καμπίνα για όσους δυσκολεύονται να μαυρίσουν στα πόδια.

 

 

MEGASUN 7900

 

Είναι ξαπλωτό μηχάνημα επίσης. Ιδανικό και για αρχάριους αλλά και για προχωρημένους. Δίνει ένα ομοιόμορφο σοκολατένιο μπρονζέ αποτέλεσμα και στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα.

 

 

ERGOLINE EXCELLENCE 800

 

Είναι ξαπλωτό μηχάνημα αλλά προσοχή! Για να κάνεις μία συνεδρία σολάριουμ στη συγκεκριμένη καμπίνα, είναι απαραίτητο να έχεις περάσει από όλες τις υπόλοιπες ώστε να είσαι ήδη μαυρισμένη. Σε περίπτωση που έχεις ευαίσθητο δέρμα, θα μπεις σίγουρα λιγότερα λεπτά. Εμείς σε προειδοποιήσαμε!

 

 

MEGASUN T200

 

Δε θα μπορούσε να λείπει και ένα μηχάνημα σε όρθια μορφή από τον χώρο μας. Είναι ιδανικό για να "σβήσει" τυχόν σημάδια και ανομοιομορφίες που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί από τις επαναλαμβανόμενες ξαπλωτές συνεδρίες.

Διατηρεί ένα σταθερό και ομοιόμορφο αποτέλεσμα, εφόσον δίνει τη μπρονζέ λάμψη που ζητάτε στο πρόσωπο και εξαφανίζει οποιαδήποτε ατέλεια στο μαύρισμά σας.

 

3. ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΠΟ ΛΟΣΙΟΝ ΜΑΥΡΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΥΤΟΜΑΥΡΙΣΜΑΤΟΣ


Η επίτευξη του τέλειου μαυρίσματος δεν αφορά αποκλειστικά τον εξοπλισμό. Έχει να κάνει και με την ποιότητα των προϊόντων που χρησιμοποιείτε.

 

Στο Bodyshine Solarium, είμαστε υπερήφανοι που παρουσιάζουμε μια εκτεταμένη επιλογή από λοσιόν μαυρίσματος και προϊόντα αυτομαυρίσματος που έχουν σχεδιαστεί για να δείτε πιο γρήγορα αποτελέσματα αλλα και για να επεκτείνουν το μαύρισμά σας, διατηρώντας παράλληλα το δέρμα σας θρεπτικό και ενυδατωμένο.

 

Το καταρτισμένο προσωπικό μας είναι πάντα στη διάθεσή σας, έτοιμο να σας βοηθήσει να επιλέξετε το τέλειο προϊόν προσαρμοσμένο στον τύπο του δέρματός σας και τις φιλοδοξίες μαυρίσματος.

 

Είτε αναζητάτε μια λοσιόν εμπλουτισμένη με παράγοντες μπρονζέ είτε μια απαλή ενυδατική κρέμα που παρατείνει το μαύρισμα σας, έχουμε μια λύση για εσάς.

 

 

4. Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

 

Στο Bodyshine Solarium, δίνουμε προτεραιότητα στην ασφάλειά σας πάνω από όλα.

 

Τηρούμε αυστηρά τις κορυφαίες στον κλάδο πρακτικές μαυρίσματος, διασφαλίζοντας ότι ο εξοπλισμός μας συντηρείται σχολαστικά και απολυμαίνεται πλήρως.

 

Το καλά εκπαιδευμένο προσωπικό μας θα σας καθοδηγήσει στη διαδικασία μαυρίσματος, βοηθώντας σας να κατανοήσετε τους περιορισμούς του δέρματός σας και την κρίσιμη σημασία της χρήσης προστατευτικών γυαλιών.

 

ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

 

 

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

 

Τα 14+ χρόνια αφοσιωμένης υπηρεσίας μας έχουν προσφέρει τεχνογνωσία στο να προσφέρουμε το τέλειο μαύρισμα, διασφαλίζοντας την ικανοποίησή σας.

 

ΠΟΙΚΙΛΙΑ

 

Με τις διαφορετικές επιλογές μηχανημάτων σολάριουμ και την ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων, προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις για όλες τις προτιμήσεις μαυρίσματος.

 

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

 

Η ευχαρίστησή σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Παρέχουμε ένα ελεγχόμενο περιβάλλον για τις συνεδρίες μαυρίσματος, εγγυώντας ασφάλεια και ηρεμία.

 

 

ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

 

Η φιλική ομάδα μας είναι άμεσα διαθέσιμη για να απαντήσει στις απορίες σας και να παρέχει εξατομικευμένες συστάσεις, διασφαλίζοντας ότι το ταξίδι σας στο μαύρισμα είναι εύκολο.

 

ΕΥΚΟΛΙΑ

 

Πείτε αντίο στο να βασίζεστε σε απρόβλεπτους καιρούς ή μακρινούς προορισμούς για το μαύρισμά σας.

 

Το Bodyshine Solarium φέρνει τον παράδεισο του μαυρίσματος στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, κάνοντας το ιδανικό σας μαύρισμα μόλις μια συνεδρία μακριά.

 

Μην περιμένετε άλλο για να πετύχετε το μαύρισμα των ονείρων σας. Ξεκινήστε ένα ταξίδι μαυρίσματος στο Bodyshine Solarium, όπου η εμπειρία συναντά την τελειότητα.

 

Ελάτε σήμερα και ανακαλύψτε γιατί είμαστε ο προτιμώμενος προορισμός μαυρίσματος της Θεσσαλονίκης από το 2007.

 

Το τέλειο μαύρισμα σας περιμένει! 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 Πως Μαυρίζω στο Σολάριουμ; 

 

 

Your Sunmaker
Tσιμισκή 67, Θεσσαλονίκη - ☎ 2310277970

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

pws_mavrizw_sto_solarium_bodyshine_thessaloniki

Πώς Μαυρίζω στο Σολάριουμ;

kalyteres_arwmatikes_kremes_swmatos_body_moisturiers_bodshine_solarium_thessaloniki_beauty_sou_scrubs_sun_tan_oils_

Οι Καλύτερες Αρωματικές Κρέμες Σώματος

solarium_kai_asfaleia_bodyshine_thessaloniki_

Σολάριουμ & Ασφάλεια: Λαμπερό Δέρμα Χωρίς Κίνδυνο

ΣΧΟΛΙΑ

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει.