Υγιής, Sunkissed Όψη; Βρες Τα Καλύτερα Καλλυντικά Για Μαύρισμα!

vres_ta_kalytera_kallyntika_gia_mayrisma_bodyshine

Όλοι θέλουν το μαύρισμα τους να είναι το καλύτερο και η χρήση κρέμας μαυρίσματος υψηλής ποιότητας είναι βασικός παράγοντας για να το πετύχετε.

 

Ωστόσο, δεν χρειάζεται αν δεν το θέλετε. Η ιδέα της χρήσης κρέμας για το μαύρισμα είναι ότι θα έχετε ένα καλύτερο, και πιο έντονο αποτέλεσμα σε σύγκριση με κάποιον που δεν χρησιμοποιεί κανένα είδος κρέμας μαυρίσματος.

 
 

Τι Είναι Το Μαύρισμα;

 

Το μαύρισμα είναι το σκούρο χρώμα του δέρματος αφού έχει εκτεθεί σε υπεριώδες φως. Το υπεριώδες φως μπορεί να είναι φυσικό φως, όπως ο ήλιος ή τεχνητό φως, όπως το solarium.

 

Πρέπει να σημειωθεί ότι όλοι μαυρίζουν διαφορετικά, μερικοί άνθρωποι δεν μαυρίζουν εύκολα ή άλλοι καίγονται αμέσως. Αυτό οφείλεται κυρίως στους διαφορετικούς τύπους δέρματος και στη δική σας γενετική.


Το μαύρισμα μπορεί να είναι επικίνδυνο για την υγεία και το δέρμα σας αν δεν είστε προσεκτικοί.

 

Τι Κάνει Το Μαύρισμα Στο Δέρμα;

 

Το κύριο πράγμα που κάνει το μαύρισμα στο δέρμα είναι να το σκουραίνει. Η χημική αντίδραση που λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια του μαυρίσματος είναι ότι τα κύτταρα του δέρματος σας παράγουν μελανίνη για να το προστατέψουν  από το υπεριώδες φως.

 

Αυτή η μελανίνη απορροφά το φως στο δέρμα σας και το κάνει πιο σοκολατένιο. Αν η επιδερμίδα σας δεν παρήγαγε μελανίνη για να προστατευτεί, το υπεριώδες φως θα προκαλούσε βλάβη στο DNA των κυττάρων του δέρματός σας.

 

Εμπνευσμένη από την εντυπωσιακή τάση της υγιούς φυσικής λάμψης, sunkissed επιδερμίδας, η Devoted Creations σας προσφέρει τα καλύτερα καλλυντικά προϊόντα για μαύρισμα.

 

1. Ζηστε Το #Tanlife™

tanlife_tanning_lotion_devoted_creations_bodyshine

 

Ένα πολυτελές βούτυρο μαυρίσματος με καλοκαιρινό άρωμα μάνγκο που λιώνει στο δέρμα σας και προσφέρει βαθιά θρέψη και προστασία.


Εμπλουτισμένο με πλούσιο βούτυρο καριτέ προσφέρει εξαιρετική ενυδάτωση και αφήνει το δέρμα μεταξένιο και απαλό με μια όμορφη φυσική λάμψη.


Χάρη στην αντιοξειδωτική και αντιγηραντική προστασία του μείγματος των εκχυλισμάτων φλοιού καρπουζιού και φακής σε συνδυασμό με τις καταπραϋντικές ιδιότητες του μήλου, αυτό το βούτυρο μαυρίσματος προστατεύει το δέρμα από την ξηρότητα και τη γήρανση που προκαλείται από τον ήλιο.

 

2. Ευαισθητο Δερμα; Limited Couture™

limited_couture_devoted_creations_tanning_lotion_bodyshine
Μια πλούσια κρέμα μαυρίσματος με υποαλλεργική σύνθεση που ενισχύει τη παραγωγή μελανίνης και χαρίζει ένα φυσικό μαύρισμα ακόμα και στις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες!

 

Τα ευεργετικά έλαια καρύδας και μακαντάμια, πλούσια σε αντιοξειδωτικά, παρέχουν ενυδάτωση και αναζωογόνηση για μια λαμπερή και φρέσκια επιδερμίδα.

 

Ενώ τα έλαια φλούδας λεμονιού και κουκουτσιών βερίκοκου, βοηθούν στην αντιμετώπιση της ξηρότητας και των ερεθισμών του δέρματος.

 

3. Απαστραπτουσα Στην Παραλια Με Color Karma™

Απολαύστε το απόλυτο προϊόν για μαύρισμα και τραβήξτε όλα τα βλέμματα πάνω σας χάρη στη ερωτεύσιμη λάμψη που θα σας χαρίσει!

 

Δρα στοχευμένα κατά των δερματικών ατελειών με ένα μείγμα Tiger Grass™ (γνωστό και σαν Gotu Kola) και εκχύλισμα άγριου τριαντάφυλλου, επαναφέρει τη νεανική λάμψη και συσφίγγει την επιδερμίδα, και όχι μόνο.

 

Εξουδετερώνει τις κοκκινίλες και τα θαμπά σημεία, δημιουργώντας έναν λείο, ενυδατωμένο καμβά έτοιμο να υποδεχτεί το μακιγιάζ σας.

 

4. Και Οταν Ρωτουν, Απλως Πειτε Τους Woke Up Like This™

Αυτή η εξαιρετικά ελαφριά κρέμα, είναι ειδικά σχεδιασμένη για βαθύ μαύρισμα και ενυδάτωση για υπέροχα απαλή επιδερμίδα.

 

Με καλυπτική σύνθεση CC κρέμας απλώνεται στο δέρμα εξασφαλίζοντας ομοιόμορφη κάλυψη, μείωση των πόρων και ταυτόχρονα, δίνει στη λιπαρή επιδερμίδα αψεγάδιστα, ματ αποτελέσματα.

 

Η ενισχυμένη φόρμουλα της περιέχει το φυτικό εκχύλισμα ιβίσκου, που δίνει φωτεινότητα και λάμψη στην επιδερμίδα, ρύθμιση της λιπαρότητας και προστασία από τη UV ακτινοβολία και τη πρόωρη γήρανση.

 

5. Αποκτηστε Μια Super Sexy Λαμψη Με Την Opalescent™

opalescent_tanning_lotion_devoted_creations_bodyshine

Προσφέρει στην επιδερμίδα απίστευτη λάμψη ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει και αφήνει την επιδερμίδα υπέροχα μεταξένια με νερό καρύδας και εκχυλίσματα πορτοκαλιού, αμυγδάλου και μπανάνας.

 

Η μοναδική φόρμουλα της με αμαμηλίς και εκχύλισμα φλοιού ιτιάς, ελαχιστοποιεί την εμφάνιση των πόρων και συσφίγγει το δέρμα χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας και χωρίς να την χρωματίζει.

 

Αυτή η highlighting κρέμα μαυρίσματος περιέχει μικροπέρλες που αντανακλούν και διαθλούν το φυσικό φως, εξαφανίζουν τα σημάδια θαμπού δέρματος, χαρίζουν στο δέρμα φωτεινότητα και λεία εμφάνιση που μοιάζει με καθρέφτη. 

 

6. Για Γρηγορο & Ασυναγωνιστο Μαυρισμα Μονο Black Velvet™

black_velvet_devoted_creations_tanning_lotion_bodyshine

 

Ιδανική για βαθύ και γρήγορο μαύρισμα, αυτή η κρέμα μαυρίσματος έχει διαμορφωθεί με 5 τύπους βιταμίνης C για να ενθαρρύνει τη φωτεινότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

 

Ενισχυμένη με Bakuchiol παρέχει ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση, "γεμίζοντας" λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

 

Με ενεργό μαύρο άνθρακα απορροφά το περιττό σμήγμα από τους φραγμένους πόρους και χαρίζει στο δέρμα μια φυσική όψη υγείας, αναδεικνύοντας έτσι το μαύρισμα σας.

 

7. Φυσικη Ηλιοκαμενη "Just from the Beach" Οψη Με Maliblue™


Με ένα καλοκαιρινό άρωμα καρύδας, ενυδατώνει, περιποιείται το δέρμα και δίνει ένα γρήγορο, ακαταμάχητο αποτέλεσμα μαυρίσματος.

 

Τo λάδι καρύδας ενισχύει τη φυσική διαδικασία μαυρίσματος ενώ τα ισχυρά αντιοξειδωτικά Kakadu Plum καταπραΰνουν το δέρμα που είναι επιρρεπής στην ακμή και προσφέρουν φυσική προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία.

 

Αυτή η μπλε φόρμουλα μαυρίσματος είναι σχεδιασμένη τόσο για εσωτερικό (σολάριουμ) όσο και για εξωτερικό μαύρισμα (ηλιοθεραπεία).

 

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΟ & ΥΓΙΕΣ ΜΑΥΡΙΣΜΑ:

 

Η εκθεση στην UV  ακτινοβολια ειναι ευεργετικη αλλα με μετρο.

 

Η καθοδήγηση σχετικά με την έκθεση στις υπεριώδεις ακτίνες πρέπει να είναι προσαρμοσμένη ανάλογα με τις ανάγκες σας.

 

Μεμονωμένοι παράγοντες όπως ο τύπος του δέρματος, το ιστορικό καρκίνων του δέρματος και κάποιες ιατρικές παθήσεις πρέπει να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη.

 

Το μαύρισμα επιτυγχάνεται κυρίως μέσω της έκθεσης του δέρματος σε υπεριώδη ακτινοβολία και είναι πιο διαδεδομένο στους πληθυσμούς με ανοιχτόχρωμο δέρμα (Σουηδία, Γερμανία). 

 

Η έκθεση στον ήλιο ή στο σολάριουμ δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως εναλλακτική λύση αλλά ως συμπλήρωμα σε μια δίαιτα ενισχυμένη με βιταμίνη D.

 

Η χρήση αντηλιακών, κατά προτίμηση με ευρεία κάλυψη έναντι UVA, UVB και υπέρυθρης ακτινοβολίας, είναι απαραίτητη στα πρώτα μπάνια σας στην παραλία (ιδιαίτερα αν το δέρμα σας είναι πολύ ανοιχτό).

 

Με λίγα λόγια, η συνετή έκθεση στην UV ακτονοβολία είναι ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ.

 

Ανακαλύψτε όλα τα καλλυντικά προϊόντα του Bodyshine για κάθε τύπο επιδερμίδας.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ:

 

 

Your Sunmaker
Tσιμισκή 67, Θεσσαλονίκη - ☎ 2310277970

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

tanning_lotion_ti_einai_to_bronzer_bodyshine

TANNING LOTION: Τι Είναι Το Bronzer; - Οι Διαφορές Μεταξύ Των Bronzers

kalyteres_arwmatikes_kremes_swmatos_body_moisturiers_bodshine_solarium_thessaloniki_beauty_sou_scrubs_sun_tan_oils_

Οι Καλύτερες Αρωματικές Κρέμες Σώματος

krema_me_kollagono_gia_to_derma_moisturizer_collagen_booster

Δώσε Λάμψη Στο Δέρμα Σου | Κρέμα Με Κολλαγόνο - COLLAGENETICS™

ΣΧΟΛΙΑ

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει.