Χριστουγεννιάτικη Προσφορά Για Μαύρισμα

christmas_tanning_offer_bodyshine_thessaloniki

Ξέρουμε, ξέρουμε... Η περίοδος των Χριστουγέννων πλησιάζει, και είναι η στιγμή που αρχίζεις να σκέφτεσαι τι να βάλεις και πως να ετοιμαστείς για να λάμπεις και να κλέψεις όλες τις εντυπώσεις! 

 

Μην ανησυχείς, εμείς είμαστε εδώ για σένα! Έχεις σκεφτεί πόσο μοναδική θα είσαι με μαυρισμένο δέρμα; Εμείς το σκεφτήκαμε για σένα! Δες εδώ τη Χριστουγεννιάτικη προσφορά μας.

 

15 ημέρες λοιπόν, απεριόριστες συνεδρίες και -25% στις μαυριστικές κρέμες της σειράς 7SUNS.

 

Σου εγγυόμαστε πως 15 μέρες είναι αρκετές για να πάρεις χρώμα σοκολατί και να ξεχωρίζεις από όλες τις υπόλοιπες στις γιορτές.

 

Το μόνο που σου μένει να κάνεις, είναι να έρθεις από κοντά, να βρούμε τον τύπο δέρματός σου και να κανονίσουμε τα λεπτά των συνεδριών σου.

 

Υποστηρίζοντας τη φυσική διαδικασία του μαρίσματος, οι κρέμες για μαύρισμα της 7suns επιταχύνουν, διατηρούν το μαύρισμα και θρέφουν το δέρμα!

 

1. TAN IDOL

 

Με βούτυρο καριτέ, κακάο και Cupuacu. Αυτός ο συνδιασμός βουτύρων θρέφει και περιποιείται το δέρμα σου σε βάθος, αφήνοντας το μεταξένιο και λείο.

 

Εμπλουτισμένο με εκχυλίσματα φυκιών και βατόμουρων, δρα ανασταλτικά στη δημιουργία ελευθέρων ριζών. Προστατεύει τη χρωματική απόδοση των tattoo, αποτρέποντας το ξεθώριασμά τους. Με άρωμα λουλουδιών.

 

 ΒΡΕΣ ΤΗΝ  ΕΔΩ 

 

2. AMERICAN GLAMOUR

 

Χάρη στη συγκεκριμένη κρέμα, ακόμη και ο πιο ανοιχτόχρωμος τύπος δέρματος θα ενδώσει τελικά στις ακτίνες UV.

 

Το εκχύλισμα Monoi De Tahiti σε συνδιασμό με το συνένζυμο Q10 βοηθούν στη διατήρηση της νεανικής όψης του δέρματος, ενώ παράλληλα προστατεύουν από τη φωτογήρανση.

 

Εμπλουτισμένη με το ισχυρά ενυδατικό Argan Oil, θα κάνει την επιδερμίδα σου να λάμψει όπως ποτέ άλλοτε. Με φρουτώδες άρωμα.

 

ΒΡΕΣ ΤΗΝ  ΕΔΩ 

 

3. STARDUST

 

Για να το πούμε απλά, αυτή η κρέμα μαυρίσματος είναι μία αστερόσκονη, έτοιμη να απογειώσει το μαύρισμά σου. Εμπλουτισμένη με εκχύλισμα Henna, σου προσφέρει μαύρισμα μεγάλης διάρκειας.

 

Περιέχει καροτέλαιο και βούτυρο καριτέ με αποτέλεσμα να σου χαρίσει ένα μαύρισμα με χρυσο-καφέ απόχρωση, καθώς επίσης θρέφει σε βάθος το δέρμα. Τροπικό άρωμα.

ΒΡΕΣ ΤΗΝ  ΕΔΩ 

 

4. TAN DELIGHT

 

Η Tan Delight είναι κατάλληλη τόσο για τους πιο έμπειρους, όσο και για τους τελείως αρχάριους. Είναι εξαιρετικά αποτελεσματική και στις 2 περιπτώσεις.

 

Τα άκρως ενυδατικά συστατικά της όπως Marula, Coconut & Hemp Oils, θα διατηρήσουν το δέρμα σου ενυδατωμένο καθ'όλη τη διάρκεια της συνεδρίας σου.

 

Το υαλουρονικό οξύ που περιέχει, προλαμβάνει τις ρυτίδες και συσφίγγει το δέρμα. Με φρουτένιο και γλυκό άρωμα.

ΒΡΕΣ ΤΗΝ  ΕΔΩ 

 

5. TAN & GLORY

 

Σε περίπτωση που έχεις ξηρό δέρμα, η συγκεκριμένη κρέμα είναι η κατάλληλη για να το αντιμετωπίσεις. Χάρη στο μέλι που περιέχει θα σου χαρίσει ελαστικότητα, θρέφει και λειαίνει το δέρμα.

 

Εμπλουτισμένη με εκχυλίσματα καρυδιού, cocoa και cupuacu. Με φρουτώδες άρωμα.

 

 

ΒΡΕΣ ΤΗΝ  ΕΔΩ 

 

6. 97ORGANIC TANNING ACCELARATOR

 

Εμπλουτισμένη με εξαιρετικής ποιότητας πράσινο χαβιάρι, σου παρέχει τη μέγιστη υγρασία για να παραμείνει το δέρμα σου ενυδατωμένο.

 

Περιέχει εκχυλίσματα asiatica και έλαιο αβοκάντου με αποτέλεσμα να σου προσφέρει ένα βαθύ μαύρισμα σε φυσική απόχρωση, όπως ακριβώς μετά την ηλιοθεραπεία. Με τροπικό φρουτένιο άρωμα.

ΒΡΕΣ ΤΗΝ  ΕΔΩ 

 

7. 97ORGANIC IMMEDIATE BRONZER

 

Θέλεις το δέρμα σου να είναι μαυρισμένο και όμορφο σαν μόλις να έχεις γυρίσει από διακοπές; Η συγκεκριμένη κρέμα μαυρίσματος είναι αυτό που ψάχνεις! Εμπλουτισμένη με έλαιο αμγδάλου για έξτρα ενυδάτωση.

 

Περιέχει σύμπλεγμα Αντι-Ρύπανσης που εξουδετερώνει τις βλαβερές συνέπειες των τοξινών. Με άρωμα Holiday Coctail.

ΒΡΕΣ ΤΗΝ  ΕΔΩ 

 

8. CODE INTENSIFIER

 

Αυτός ο αντρικός επιταχυντής μαυρίσματος περιέχει αντιγηραντικά συστατικά με αναζωογονητικές ιδιότητες.

 

Το βούτυρο καριτέ και το βούτυρο argan σε συνδιασμό με το συνένζυμο Q10, βοηθούν στη θρέψη και την ανάπλαση της επιδερμίδας.

 

Η συγκεκριμένη κρέμα φροντίζει τέλεια το χρώμα και τη λάμψη των τατουάζ Με δροσιστικό άρωμα.

 

ΒΡΕΣ ΤΗΝ  ΕΔΩ 

 

Τι περιμένεις λοιπόν; Με τη Χριστουγεννιάτικη προσφορά μας, θα έχεις 15 ολόκληρες ημέρες απεριόριστο σολάριουμ, και έχεις και την επιλογή με το -25% που σου προσφέρουμε, να διαλέξεις μία από τις 8 κρέμες που αναλύσαμε παραπάνω.

 

Με bronzer ή χωρίς; Οργανική ή όχι; Με φρουτένιο άρωμα ή προτιμάς κάτι πιο ήπιο;

 

Ότι και να αποφασίσεις είμαστε στη διάθεση σου για να σε βοηθήσουμε. Κλείσε το πακέτο της Χριστουγεννιάτικης προσφοράς ΕΔΩ

 

BODYSHINE  #GetTheRightLook
Tσιμισκή 67, Θεσσαλονίκη
☎ 2310 277970

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

pws_na_apokthseis_ena_fysiko_mayrisma_to_xeimwna

Πως Να Αποκτήσεις Ένα Φυσικό Μαύρισμα Το Χειμώνα

kalyteres_arwmatikes_kremes_swmatos_body_moisturiers_bodshine_solarium_thessaloniki_beauty_sou_scrubs_sun_tan_oils_

Οι Καλύτερες Αρωματικές Κρέμες Σώματος

BEST SELLER Αυτομαυριστικά [New Year's Edition]

BEST SELLER Αυτομαυριστικά [New Year's Edition]

ΣΧΟΛΙΑ

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει.