Φυσικό Μαύρισμα ή Σελφ Ταν;

fysiko_mavrisma_h_self_tan_bodyshine_solarium_mavrisma_

Η αναζήτηση για μια μπρονζέ λάμψη και ένα σοκολατένιο χρώμα, είναι ένα μακροχρόνιο "πρόβλημα" για πολλούς. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το φυσικό μαύρισμα με τα προϊόντα σελφ ταν έχουν βρει τη θέση τους στον κόσμο της ομορφιάς και της περιποίησης της επιδερμίδας.

 

Αλλά όταν πρόκειται για την επίτευξη αυτής της περιζήτητης μπρονζέ εμφάνισης, ποια επιλογή είναι η καλύτερη επιλογή;

 

Σήμερα, θα εξερευνήσουμε μαζί τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του σελφ ταν, έναντι της απόκτησης φυσικού μαυρίσματος, βοηθώντας σας να πάρετε μια τεκμηριωμένη απόφαση σχετικά με το ποια προσέγγιση σας ταιριάζει καλύτερα.

 

 ΦΥΣΙΚΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ 

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:


Παραγωγή βιταμίνης D

 

Η έκθεση του δέρματός σας στο ηλιακό φως πυροδοτεί την παραγωγή βιταμίνης D, η οποία είναι απαραίτητη για γερά οστά, υγιές ανοσοποιητικό σύστημα και γενική ευεξία.


Ενίσχυση της διάθεσης

 

Το φως του ήλιου είναι γνωστό ότι ενισχύει τη διάθεση και διεγείρει την παραγωγή σεροτονίνης, που συχνά αναφέρεται ως η ορμόνη της «καλής αίσθησης».

 

Δωρεάν και προσβάσιμο

 

Το φυσικό μαύρισμα είναι δωρεάν και ο ήλιος είναι άμεσα διαθέσιμος για τους περισσότερους ανθρώπους, καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή.

 


ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:


Ακτινοβολία UV

 

Η παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο μπορεί να οδηγήσει σε βλάβες του δέρματος, πρόωρη γήρανση (ρυτίδες, κηλίδες ηλικίας) και να αυξήσει τον κίνδυνο καρκίνου του δέρματος, συμπεριλαμβανομένου του μελανώματος.


Χρονοβόρο

 

Η επίτευξη και η διατήρηση ενός φυσικού μαυρίσματος μπορεί να είναι χρονοβόρα, καθώς απαιτεί παρατεταμένες περιόδους σε εξωτερικούς χώρους.


Απρόβλεπτο

 

Το φυσικό μαύρισμα μπορεί να οδηγήσει σε ανομοιόμορφα αποτελέσματα, με ορισμένες περιοχές του σώματος να μαυρίζουν πιο γρήγορα από άλλες.

 

Εξαρτάται από τον καιρό

 

Το φυσικό μαύρισμα εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες και τις εποχές, καθιστώντας το λιγότερο πρακτικό για τη συντήρηση του μαυρίσματος όλο το χρόνο.



 ΣΕΛΦ ΤΑΝ: Η ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΤΑΚΤΙΚΗ 



ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ


Χωρίς Έκθεση και Ασφαλή

 

Τα προϊόντα αυτομαυρίσματος παρέχουν ένα μαύρισμα χωρίς ήλιο, εξαλείφοντας τον κίνδυνο της υπεριώδους ακτινοβολίας και της βλάβης του δέρματος που σχετίζεται με το φυσικό μαύρισμα.


Άμεση ικανοποίηση

 

Τα self tan προσφέρουν άμεσα αποτελέσματα, επιτρέποντάς σας να πετύχετε το επιθυμητό μαύρισμα χωρίς την ανάγκη παρατεταμένης έκθεσης στον ήλιο.


Ομοιόμορφη εφαρμογή

 

Τα προϊόντα αυτομαυρίσματος μπορούν να εφαρμοστούν ομοιόμορφα, μειώνοντας την πιθανότητα εμφάνισης ανομοιόμορφων γραμμών μαυρίσματος ή κηλίδων.


Προσαρμόσιμο

 

Έχετε τον έλεγχο του βάθους του μαυρίσματος σας με προϊόντα αυτομαυρίσματος, επιτρέποντάς σας να επιτύχετε την απόχρωση που προτιμάτε.

 

Μάθε Περισσότερα: Ο Απόλυτος Οδηγός "SELF-TANNING" Του BODYSHINE


ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 

Απειρία

 

Η επίτευξη ενός αψεγάδιαστου μαυρίσματος μπορεί να απαιτεί κάποια εξάσκηση, καθώς οι κατάλληλες τεχνικές εφαρμογής είναι απαραίτητες για την αποφυγή ραβδώσεων ή ανομοιομορφιών.

 

Μπορεί Να Σε Ενδιαφέρει: Ποιο Self Tan Να Αγοράσω - Tips Για Την Τέλεια Εφαρμογή

 

Προσωρινό

 

Τα αυτομαυρίσματα δεν είναι μόνιμα και συνήθως διαρκούν περίπου μία έως δύο εβδομάδες, επομένως η τακτική εφαρμογή είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της όψης.

 

Χημική οσμή

 

Ορισμένα προϊόντα αυτομαυρίσματος έχουν μια ξεχωριστή χημική οσμή, η οποία μπορεί να είναι ενοχλητική για ορισμένους χρήστες.

 


Επιλέγοντας τη σωστή επιλογή για εσάς



Τελικά, η επιλογή μεταξύ self tan και φυσικού μαυρίσματος εξαρτάται από τις προτεραιότητες και τον τρόπο ζωής σας.


Εάν εκτιμάτε τα πιθανά οφέλη για την υγεία της βιταμίνης D και απολαμβάνετε να περνάτε χρόνο σε εξωτερικούς ή/και σε εσωτερικους χώρους (σολάριουμ)    υπεύθυνα, το φυσικό μαύρισμα μπορεί να είναι η προτίμησή σας.

 

Εάν αναζητάτε έναν ασφαλή και βολικό τρόπο για να επιτύχετε ένα μαύρισμα, ειδικά για ειδικές περιστάσεις ή όταν ο χρόνος είναι περιορισμένος, τα προϊόντα αυτομαυρίσματος προσφέρουν μια ελεγχόμενη και αποτελεσματική εναλλακτική λύση.



ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ



Στη συζήτηση για το self-tan εναντίον του φυσικού μαυρίσματος, δεν υπάρχει μια απάντηση που να ταιριάζει σε όλους. Και οι δύο επιλογές έχουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους.

 

Το κλειδί είναι να δώσετε προτεραιότητα στις ασφαλείς πρακτικές μαυρίσματος, είτε κάτω από τον ήλιο είτε με προϊόντα αυτομαυρίσματος, και να επιλέξετε τη μέθοδο που ευθυγραμμίζεται με τον τρόπο ζωής και τις προτιμήσεις σας.

 

Τελικά, μια υγιής, ηλιόλουστη λάμψη είναι εφικτή, ανεξάρτητα από το μονοπάτι που θα επιλέξετε.

 

 

Your Sunmaker
Tσιμισκή 67, Θεσσαλονίκη - ☎ 2310277970

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

συχνες_ερωτησεις_σχετικα_με_το_μαυρισμα_bodyshine_blog

Απαντώντας Στις Κορυφαίες Ερωτήσεις Σας, Για Το Μαύρισμα

kalyteres_arwmatikes_kremes_swmatos_body_moisturiers_bodshine_solarium_thessaloniki_beauty_sou_scrubs_sun_tan_oils_

Οι Καλύτερες Αρωματικές Κρέμες Σώματος

athlitismos_kai_aktinovolia_uv_bodyshine_solarium_thessaloniki_

Αθλητισμός και Ακτινοβολία UV

ΣΧΟΛΙΑ

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει.